De ce e tragic? Poate fata respectiva nu l-a gasit inca pe barbatul acela potrivit. Eu o admir, sincer. Considera-ma absurda, dar eu am 16 ani si deja.Ti se pare mai ok?
Nu, nu e tragic. dacă nu ai găsit persoana potrivită..mai bine să fii virgină la vârsta asta decât să o faci cu unu care nu te iubeşte şi vrea doar o aventură de o noapte.
Stai liniştită, vei găsii persoana potrivită.![]()
Mult noroc.
Sa cauti putin definitia normalitatii, ca sa nu ne pierdem vremea cu comparatii si pareri stupide si nefondate.
Ohh boy! intrebarea e cum ai rezistat? sau cum a rezistat persoana respectiva! sau...e asa de urata / rusinoasa?!
Bună.
Ce înseamnă tragic la tine că o fată nu a considerat că este încă pregătită să facă pasul ori nu s-a găsit bărbatul să-i fure inima, indiferent că ar fi frumoasă sau nu ori bogată sau săracă!
Pa, pa.
Nu e nimic tragic. e desteapta ca nu s-a lasat la baiatul nepotrivit. are o minte perf. de ce sa isi piarda virginitatea cu orice baiat. il va gasi ea pe cel perfect. si va petrece momente frumoase
Virgină la 27 de ani? Sunt două variante, ori o să moară virgină ori o să rămână însărcinată cu Dumnezeu.
Nu e normal, dar nici tragic. Fii mandra! O sa-ti gasesti tu mânzul candva si o sa va casatoriti, abia apoi sexul. Ca printii si printesele
Dar sa fie si el virgin.
Sigur ca da, printul ala pe care il asteapta inca nu are potcove de aur la calul lui alb, dar nu-i nicio graba pana la 60-70 de ani e destul timp. E o vorba, cica, te f. nu te f. vremea poftei trece. Cat priveste desteptaciunea pe care i-o atribui in cazul acesta nu are niciun sens cu problema in sine care este de natura anatomica. Toate se fac la timpul lor, una e sa procreezi la 20-25de ani cand trupul este in ascensiune de forta si alta e la 40 cand incepe regresul.
Normal sau anormal mai putin intereseaza, unii ii da cu inteligenta, alti ca nu e pregatita, ca nu la gasit pe Harap Alb etc, insa ce e adevarat ca si-a pierdut cei mai focosi ani in materie de sex. Daca mai pierde vreo trei n-are decat sa se duca la manastire.
La tine Ela merge jucaria?
Daaa bunaciune, si ia uite ce locusor de incercat.
http://kennedyhomedesign.com/wp-content/uploads/2011/12/jacuzzi3.jpg
Daca mai este si una bengoasa, este foarte tragic.
Eu am prea multe tigroaice ca altfel, ma linguseam eu cu ea.
Minunaaat
eu zic ca no sa avem nevoie de tv de acolo![]()
![]()
voi face eu show incendiar
Nu nu e normal.E mai rau decat tragic, la 27 ani? Pana atunci daca e genu care pune casatoria pe ultimul plan ar fi trebui sa aiba 20 prieteni.Nu zice nimeni sa te casatoresti la 19-20 ani cum fac majoritatea fetelor (fara minte) ca sa divorteze la 21 cu un copil, dar pana la 27 ani trebuia sa fi facut multi bani sa calatoreasca in lume, sa vada lumea sa se distreze sa se rasfete etc, iar asta presupune si mult sex. Daca la 27 ani e inca virgina e clar, calugarita ii scrie pe frunte.