| Kikiiiiii a întrebat:

Eu cu un baiat ne cunoastem de 7-6 luni si el mereu sta cu mine imi spune-le lucruri care cu nimeni nu vorbeste si eu cu sora lui suntem vest friends si ii spune mereu ca cica e cu mine de 3 luni sau multe chestii... eu nu-s tiu ce sa fac simt ceva pentru el dar nu stiu chiar am pus 3 colege sa il intrebe daca vrea sa fie cu una din ele si tot le spune nu si as vrea ca dupa vacanta asta sa vorbesc cu el dar nu stiu ce sa ii spun ce simt cu adevarat avem dirig de 26 de anii si chiar si la dirig ii spune ca e cu mine fetele ma ajutati fundha:X

Răspuns Câştigător
| BetterThanDrugs a răspuns:

Poi daca el sustsine ca e cu tine inseamna ca te place, sh ca ar vrea o relatie cu tinehappy Dar cred ca este prea timid ca sa iti spunahappy Eo iti sugerez sa vbesti deschis cu el.sa il intrebi dc spune ca sunteti impreuna.sh poate asa iti va spune ce simte. iar daca nu ar fi bine sa ii spui ca il placi si totul va veni de la sinehappy

Succeslove struck
Pupici:X

2 răspunsuri:
| Kikiiiiii explică:

Best friends pardonbig grin

| alexmrnl97 a răspuns:

Pai vorba ta du-te si vb cu el spune-i cal placi mult spune-i ce simti dar daca stati in preuna spune-i sa tina secret si gata
Funda?