anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu nu cred in dragoste. Voi, ce credeti?big grin

Răspuns Câştigător
| amma_2887 a răspuns:

Sti cum este vorba aia "fiecare sac are petecu lui si fiecare persoana dragostea ei"deci sincer pana acum nu am avut deloc parte de sentimentul dragoste dar stiu sigur ca exista :X sper ca o sa vina cineva in viata ta si o sa intelegi si o sa iti dai seama ca dragostea chiar exista la fel ca si minunile:*

imi dai o funda plssbig grin

10 răspunsuri:
| SMA a răspuns:

Inca nu am trecut prin ea, dar cred ca exista.

| goldheart a răspuns:

Daca nu crezi in dragoste, inseamna cu nu crezi in nimic, nici macar in Dumnezeu-ceea ce inseamna ca esti pe 3 sferturi mort. tongue

| hayley a răspuns:

Eu cred ca exista o singura persoana de care esti cu adevarat indragostit, care apare o singura data in viata. Pana o gasesti pe aceea poti doar sa experimentezi, sa vezi ce iti place si ce nu, sa stii cum sa te comporti cu o persoana draga pentru a fi pregatit pentru intalnirea cu "marea dragoste".
Parerea mea happy. Pa pa.

| Picasso a răspuns:

Da! Dar, daca apar manifestari neplacute, adreseaza`te medicului sau farmacistului!

| ViViAnALaNa a răspuns:

Eu cred in dragoste pentru ca dragostea e cel mai adnc sentiment in cazul fericirii,al sperantei. Insa in cazul tristetii cel mai adnc sentiment este Plansul. Nu uita crede ca poti,crede in iubire si in dragoste, ca daca nu inseamna ca nu iti iubesti aproapele si nici pe DUMNEZEU care zice: Ibesteti aproapele ca pe tine insuti, la fel cum te iubesc si eu pe tine.winking

| Coozeman a răspuns:

Nici eu nu am crezut...Dar cand am vazut-o cu ochii s-a schimbat totullaughing

| UuuLaaLaa a răspuns:

Exista, probabil, dar la varsta noastra de 16-17 ani laughing. nu cred ca stim ce inseamna tongue. E doar interesul din partea baietilor (majoritatea, nu toti). iar noi tinem la ei. dar cam atat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Interesante raspunsuri mersi mult all

| xt9000 a răspuns:

Exista.trebuie sa stepti ca e pentru fiecare una sau unu

| alylove15 a răspuns:

Da

Întrebări similare