| millar a întrebat:

Eu si cu baiatul cu care am fost impreuna suntem in prag de despartire, a devenit toxic si cred ca e o idee buna doar ca o parte din mine nu poate, el e primul baiat cu care m-am culcat si nu pot trece peste asta. Nu stiu ce sa fac

Răspuns Apreciat de Editori
| luffypk a răspuns:

Intr-adevar, consideri faptul ca ai o 'legatura aparte' cu acel tip doar pentru ca te-ai culcat cu el, dar iti pui la bataie fericirea doar pentru atat? Iti convine sa suferi si sa continui o relatie toxica doar pentru chestia asta? Personal, nu cred ca merita riscul, el probabil nu mai da doi lei pe tine, suna dur, dar asta-i realitatea. El poate inseamna ceva pentru tine, dar tu pentru el poate nu insemni la fel de mult, nu merita osteneala, e dureros, dar iti recomand sa treci peste situatie si sa iti continui viata, oameni frumusi, atat pe interior, cat si pe exterior, o sa gasesti, nu e capat de lume.

5 răspunsuri:
| Ionut124213 a răspuns:

Sa stii ca lumea nu se termina la tine! Chiar daca a fost primul barbat cu care ai avut relatii intime, nu lasa asta sa iti distruga viata! La momentul respectiv ai facut ceea ce ai simtit! Am treecut si eu la un moment dat printr-o relatie care s-a destramat, insa sa stii ca nu aici se sfarseste viata ta! Ti se vor deschide noi orizonturi, vei intalni persoane noi si vei invata sa te apreciezi mai mult! Vei gasi un barbat care sa te iubeasca si sa te accepte oricum ar fi!

| Jassmina a răspuns:

Este foarte simplu, ii dai papucii!
Cand realtai nu mai merge, este vine sa o rupi ca sa nu te darame sau sa te faca din om neom.
Viata si fericire exista si dupa o despartire!

| Adry05 a răspuns:

E mai important că realizezi că e relația toxică și probabil ai și motive să crezi asta decât că te-ai culcat cu el... ce a fost frumos a fost, dacă nu mai poți face nimic să revină de ce să-ți pierzi timpul să stai să suferi cu speranța că POATE va fi bine iar cândva. asta e pierdere de timp și viața e prea scurtă

| Iunicu a răspuns:

Păi între timp relația a devenit dăunătoare. Îți imaginezi vreo clipă că ați putea să trăiți momentele frumoase de la început?
Niciodată.
E ca la mâncare, a început să miroasă a acru, o arunci.
Sunt atâți băieți drăguți in jurul tau și care te vor iubi mai frumos și mai pasional.
Fiecare zi petrecuta in cușca relației actuale este o zi in care ai fi putut fi fericită.
Să-ți șansa să te îndrăgostești din nou, abia când altele brațe se vor încolăci in jurul tau vei înțelege de unde ai scăpat!

| Andreeush a răspuns:

Dacă e primul băiat cu care ai fost asta nu înseamnă că trebuie să suporți orice din partea lui.
Dacă lucrurile nu mai merg lasă-l.