| JustOneGirl a întrebat:

Exista iubire adevarata pentru toata lumea? sau macar cineva care sa il/o iubeasca... pentru ca eu am 14 ani si pana la varsta asta am suferit foarte mult din dragoste...( poate ziceti k sunt nebuna si ca mai am o viata inainte.) dar mi s-a intamplat cu toti baietii de care mi-a placut si de care eram indragostita, mie imi placea de ei, dar lor le placea ori de cea mai buna prietena a mea ori de "dusmana" mea, nu am avut nici un prieten pana acum, si am fost luata in ras de toti baietii de pana acum. am inceput sa cred ca nu exista dragoste. cel putin pentru mine sad

4 răspunsuri:
| Nikoooooooo a răspuns:

Exactsad si eu sunt in aceeasi situatiesad

| AdeLLika a răspuns:

Draga Mea Cosoderama Si Pe Mine Nebuna Dar Suntem Intro Situatie Si Am 16 Ani Spuneti Ca S Nebuna Dar Eu Mereu Ma Rog La Dumnezeu Sa Mi Da o Iubire. Tu Fii Mai Serioasa Si Mai Severa Iata A Sa Vezi Ca A Sa Ai Succes In Dragoste!

| LiviuBla a răspuns:

Nu e ca nu exista dragoste, dar asa sunt oamenii in ziua de azi. Si trebuie intotdeauna sa ganditi pozitiv. Undeva acolo este cineva pentru toti. big grin happy

| RaduPhantom a răspuns:

Eu am 12 ani si iubesc nebuneshte... nimeni nu ma crede dar nu-mi pasa ce spune lumea atat timp cat e adevarat c simt