anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor,ati intalnit din intamplare vreun gentleman prin secolul asta?
Eu peste tot pe unde ma uit,sunt doar cocalari cu "harfe pa ei" care nu se mai obosesc sa faca un gest frumos ca sa impresioneze o fata (o fata, nu o pitipoanca).
Baieti, puteti sa raspundeti si voi...dar fara minciuni!

71 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca ati terminat sa va certati, poate pot sa-ti raspund si eu...happy
Faptul ca inca nu ai avut ocazia sa calatoresti cu un Ferrari, nu il face automat inexistent!
Masinile Ferrari exista, ca si fericitii lor proprietari.
Si sunt la fel de rare ca gentelmanii.
Sau aproape!happy

| Nextone a răspuns:

Buna! Fara nici o urma de exagerare...pot spune ca am intalnit.Acel gentleman e chiar iubitul meu(si nu sunt orbita de dragoste).La inceput nu imi placea fizicul lui si nu il bagam in seama dar cand am vazut ce comportament are si cu ce respect vorbeste cu mine m-a cucerit.Asta nu inseamna ca este un "papa lapte" stie ca fie barbat cand e cazul ca sa zic asa. Imi aduce flori,isi aminteste de ziua noastra, imi aduce ciocolata cand am avut o zi grea pentru a ma inveseli, face tot posibilul sa imi fie alaturi, se imbraca bine, este ingrijit, nu imi vorbeste urat oricate crize i-as face.Deci mai existawinking

| anonim_4396 explică (pentru Nextone):

Deci stii despre ce vorbesc.
E super sa ai un getleman langa tine, nu?hee hee

| Nextone a răspuns (pentru anonim_4396):

Da! sincera sa fiu nu l-am iubit la inceputul relatiei, m-a atras doar faptul ca se purta frumos dar mi-am dat seama ce norocoasa sunt si acum nu l-as inlocui cu nimeni. big grin sper sa intalnesti si tu un baiat la fel sau chiar mai bun.

| anonim_4396 explică (pentru Nextone):

Si eu sunt iubita (norocoasa) unui gentleman, de asta intrebam...hee hee
Ce sa zic? "Casa de piatra!", nu-l lasa sa-ti scape! laughing

| h3r a răspuns (pentru anonim_4396):

Norocoaselor!

| Nextone a răspuns (pentru anonim_4396):

Oooo atunci ma bucur! Mersi, mersi la fel smug

| Loreddana a răspuns (pentru h3r):

Tu chiar le crezi pe astea? laughing

| anonim_4396 explică (pentru Loreddana):

Se vede ca ai dat numai peste cocalari.
Imi pare rau pentru tine...

| Dumnezău a răspuns:

Musteste a feminazism incuiat intrebarea asta, de la o posta chiar. laughing

Ia verifica putin prin mentalul a, nu 95%, ci 90% - desi e cam putin - dintre fetele si femeile de pana in 26-27, in preferintele lor in materie de fizic,conditie materiala si psihic pe care le doresc,iar dupa intoarce-te cu coada intre picioare. What goes around comes around and you cannot stop it. Dracii,pentru ca vorbim de cei mai tineri in general, sunt croiti exact pe dorintele domnitelor ce asteapta gentlemanii pe cal alb, drapati in mantia-le stralucitoare, cu un trandafir intre dinti, preferand totusi s-o arda non-stop cu dracii.Vax,cuconita! Unde te crezi, in Stendhal, in Dante, tu fiind Beatrice?

Nu vezi tu bine, ca sa nu zici ca doar te-am criticat.Sau poate ca vezi, dar sunt ei prea sufocati.

| morningstar a răspuns:

Da, am mai intalnit, mai exista, dar depinde si unde ii cauti! Si cred ca si in cazul fetelor se poate pune aceeasi intrebare. Un gentleman nu va fi gasit in preajma unei pitipoance, cum zici tu. Si ei la randul lor asteapta respect din partea fetelor.

| PredatoR a răspuns:

Baietilor, ati inalnit din intamplare vreo doamna prin secolul asta?

Eu peste tot unde ma uit, sunt doar curve cu "harfe pe ele".

| Gstefan a răspuns:

Nu intalnesti nici un "gentelman" pentru simplu fapt ca din cauza unei fete, au observat urmatoarea chestie : Daca ai atitudinea de grijului cu fata, te porti frumos cu ea, ii zici cat de mult inseamna pentru tine, flori/cadouri/etc, esti mereu prezent pentru ea, fata o sa devina plictisita de acel baiat, pentru ca in relatia aceea nu o sa fie nimic palpitant, suspans. Doar tot acele lucruri iar si iar. Apoi fata se desparte de baiat si se cupleaza cu altul care este exact opusul "gentalmanului", iar baiatul prin gandirea lui stralucita, cand vede asta isi zice sa devina si el mai "rau", ca poate asa pune si el mana pe o buca.

| Holocaust a răspuns:

Da,am întâlnit.

| Fabian20 a răspuns:

De cand au disparut fetele cuminti nu cred ca mai sunt nici gentelmani

| FR3DDY a răspuns:

Buna. Depinde unde te uiti. Poate prin zonele pe unde mergi/te plimbi intalnesti/vezi numai "cocalari cu harfe pa ei" (am incheiat citatul); incearca sa te abati de la drumurile obisnuite si mai ia-o si pe aratura din cand in cand, cine stie? poate-poate vei da si peste "gentleman-i", poate nu chiar 100% dar tot cred ca vei gasi. Nu ma intelege gresit, nu judec/critic pe nimeni, ia ca pe un sfat sau vorba buna. Noapte buna. Ciao. happy

| ZambetulNebuniei a răspuns:

De ce ar fi baieti galanti daca fetelor le plac bad boys (asta e OK) si cocalari.

Nu are logica. Mai e o problema (in general), daca esti bun esti luat de prost.

Gentelmani dispar!

| Adrianetc a răspuns:

Sunt si gentalmani dar poate tu stai numai printre cocalari si nu ai cum sa-i descoperi pe cei buni.Crede-ma, un gentleman nu vrea sa iasa in evidenta " hey, uitati sunt un baiat super".

| anonim_4396 explică (pentru Adrianetc):

Par eu pitipoanca ca sa stau printre cocalari?

| Adrianetc a răspuns (pentru anonim_4396):

De unde sa stiu eu? nu te cunosc.

| anonim_4396 explică (pentru Adrianetc):

Pai atunci nu mai insinua ca eu as sta printre cocalari.

| Adrianetc a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci nici tu nu mai pune intrebari aberante,

| h3r a răspuns:

Da!
Cu toata mandria o spun. Din fericire mai sunt si genul asta de barbati, care sper sa nu piara prea curand si sa nu urmeze un drum prost, spre reprofilare -> prostie, "smecherie".

Take care!

| anonim_4396 explică (pentru h3r):

E bine sa aud asta! happy

| moartetiganilor a răspuns (pentru h3r):

Prezent!big grin

| h3r a răspuns (pentru moartetiganilor):

big hug
Ma bucur.

| moartetiganilor a răspuns (pentru h3r):

:*

| h3r a răspuns (pentru moartetiganilor):

:*

Răspuns utilizator avertizat
| Anonima264 a răspuns:

Da!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, eu am mai intalnit baieti draguti. Rar ce-i drept dar am mai intalnit.

| 000MadMAX000 a răspuns:

Vad ca unelel fete le fac pe altele curve, pitipoance, panarame..etc.(generalizam...nu ma refeream la tine)..deci cum spuneam.ele le fac pe altele asa dar au pretentia la un gentleman.Acum spune-mi tu dc? Nu am venit sa critic sau ceva...dar eu rar am intalnit o fata pentru care sa ma straduiesc sa fac ceva dragut si frumos.

| anonim_4396 explică (pentru 000MadMAX000):

Eu n-am jignit pe nimeni,am spus o realitate.
Si crede-ma, fete pentru care sa faci "ceva dragut si frumos" sunt destule, dar nici macar baietii "normali" nu mai fac "ceva dragut si frumos" pentru ele.
Cocalarii ies din calcul automat, dar e vreun baiat care sa-i dea haina unei fete cand e frig afara sau sa ii dea o floare din cand in cand? Nu numai french kiss-uri si alte chestii d-astea, astea le poate face oricine.

| 000MadMAX000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu am spus ca ai jignit pe cineva...pentru ca nu ai facut-o,intr-adevar e realitatea.E trist.Or mai fi ele fete pentru care sa faci asta,dar eu nu am intalnit pe nici una pana acum,toate din jurul meu sunt pitipoance se uita doar dupa toti cocalarii si dupa toti tampitii care fac pe desteptii care apropo ii urasc la disperare,infine sa revenim,daca as fi intalnit una, doar una as fi facut orice sa fie a mea, orice gest orice, pentru ca asa ceva e greu de gasit...o fata care sa te inteleaga care sa te iubeasca cu adevarat, care sa te accepte asa cum esti si sa nu fie pe interes. vorbesc ca si baiat.De aceea nici nu mam obosit sa ii cer prietenia vreo unei fete, simteam ca mai bine stau singur decat cu una din asta.

| ksuper31 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aiureli! Si baieti "normali" sunt destui, dar trebuie sa "sapi" mai adanc, daca intelegi ce vreau sa spun.Si,cum spuneau si baietii de mai sus, nici fetele nu sunt mai pre-sus de baieti.Noi trebuie sa ne adaptam cerintelor voastre: 80 kg de muschi, masini scumpe, plimbari prin lume etc.Nu te gandii ca este doar vina baietilor pentru ca asa s-au transformat ei din senin, pentru ca le-a venit cheful.S-au transformat asa cu un motiv, acela pe care l-am spus mai sus!

"Take care!"

| anonim_4396 explică (pentru ksuper31):

Chestiile astea eu le stiam deja. Unde sunt pitipoance sunt si cocalari.
Eu n-am vrut sa creez un conflict pe tema asta, ci doar am intrebat fetele daca au intalnit un gentleman al lortongue
Eu nu mai am de ce sa "sap", ca am gasit ce-mi trebuia.Deci n-am pus intrebarea asta ca sa jignesc pe cineva.

| h3r a răspuns (pentru ksuper31):

Ai in mare parte dreptate! Insa unde sunt baietii cavaleri, cu un comportament adecvat pentru acele fete care merita intr-adevar?
Si ai spus ceva despre anumite cerinte. Sper sa nu uiti ca si noi trebuie sa ne incadram la cerintele voastre...
Din pacate voi mereu ne bagati pe toate in aceeasi oala.

Scuza-ma pentru "nebagare in seama", insa simteam sa raspund.

| 000MadMAX000 a răspuns:

Eu pana acum nu am intalnit o fata care sa simt ca merita cu adevarat sa fac ceva. Daca am vazut ca are anumite trasaturi de comportament mai superficiale sau mai stiu eu cum.Am zis ca dc sa ma straduiesc sa fac ceva cand stiu ca ei nu ii va pasa. Spune-mi tua cum pe cate fete le mai poti cuceri in ziua de azi cu un trandafir, un gesto romantic, o plimbare prin parc, un film romantic si lista poate continua? Nu iti scriu romane pentru ca poate te vei plictisi citind ce am scris.Dar facand o scurta concluzie a tot ce am zis...nu prea mai sunt fete(cum ai zis tu).

| Loreddana a răspuns:

Da exista si gentlemani in ziua de azi. Uite cam asa arata unul:

http://thumbs.dreamstime.com/thumblarge_362/1233865136efUayl.jpg

Asta e un tocilar frustrat, disperat dupa...
Nu un gentlemanhappy
Deci sa nu accepti avansurile unui astfel de om.laughing

| Loreddana a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai tocmai asta am vrut sa exprim prin poza aia. In ziua de azi romantici si gentlemani sunt numai disperatii care sunt constineti ca nu pot cuceri o fata prin fizicul lor si apeleaza la celelalte modalitati. Romaniste si dulcegarii. Ia-ti gandul ca o sa gasesti un tip sa arate bine si sa se poarte frumos. Asa ceva numai in telenovele gasesti.

Pai eu am gasit deja "un specimen din rasa gentlemanilor" laughing
A fi gentleman nu tine de frumusete, uratenie, bogatie sau saracie...ci sta in caracterul lor.E important si cum au fost educati sau s-au autoeducattongue
Deci exista gentlemani si frumosi si destepti! Iti dai seama? laughing
Dar rari, foarte rari...

Pai si daca ai gasit atunci de ce ai mai pus intrebarea? Ai vrut sa te lauzi sau ce?

Am pus intrebarea sa vad daca mai exista cativa gentlemani printre sutele si miile de cocalari.
Si da, vroiam sa ma laud! Ca am cu ce!
Glumeam...laughing

Esti copil...

Nu ma cunosti, deci nu poti sa-ti dai cu parerea despre mine.

| yourFanta a răspuns:

You got melaughingglumeam, cum sa nu mai fie gentleman-''i''? depinde unde ii cauti, si ce intelegi tu prin cocalar? si cum vezi tu un gentleman?

| anonim_4396 explică (pentru yourFanta):

Ce inteleg eu prin cocalar? Un tip care vrajeste fetele cu glume proaste,majoritatea cu conotatie sexuala,care face gesturi pline de nesimtire oriunde, oricand (ragaie, scuipa, injura (in public sau nu...)), se da mare smecher desi nu are cu ce (precizez ca aia care chiar sunt "smecheri" cu ceva, nu au "harfele" cocalarilor) si multe alte "calitati" d-astea.
Definitia unui gentleman? Citeste raspunsul "colegei" tale @TequilaSunRise.

| yourFanta a răspuns (pentru anonim_4396):

Aaaa,un fel de Johny Bravo,daca nu ma insellaughingstai linistita vei gasi si tu un gentleman.Dar trebuie sa stii unde sa il cauti, degeaba il cauti prin cluburi, asta e adevarul, cluburile corcaie de cocalari, eventual pe la biserica.

| anonim_4396 explică (pentru yourFanta):

Deci intrebarea e: mai exista sau nu gentlemani in ziua de azi?
Mie nu-mi mai trebuie ca am deja, vroiam doar sa stiu daca mai exista.happy

| yourFanta a răspuns (pentru anonim_4396):

Da,exista

| Alsodrfegnha a răspuns:

Da-ti foc, frate. E mai bine asa.

| SomeRandomDude a răspuns:

Pt "doamnele" ca tine exista o melodie tonguearazitii-Toate-s la fel xD

| anonim_4396 explică (pentru SomeRandomDude):

Ba copile, in primul rand nu ma cunosti!
Si in al doilea rand, intrebarea asta nu e pentru copii copaci ca tine!
Stii si tu de Parazitii, parazitule! laughing

| SomeRandomDude a răspuns (pentru anonim_4396):

Copil copac? Hmm interesant dar sunt cuvinte cam mari pentru cineva asa de neinsemnata ca tine nu crezi?thinking

Am eu o intrebare mai interesanta si cu mai multa logica: poti fii mai idiot de atat?
Ce n-ai inteles din "Intrebarea asta nu e pentru tine?".Sau esti genu' ala de retardat care se baga ca prostu' in seama incontinuu?
Ai 14 ani si te crezi mare smecher in fata monitorului? Scuteste-ma!

Sunt sigur ca tu nu ai mai mult de 13 esti o disperata amarata care isi cauta dragostea pe un site de socializare ce vrei sa iti fac? Si cica "NU ESTI PITIPOANCA"eu spun cuvintelor pe nume iar TU esti ca toate celelalte FARA DEMMNITATE ma scarbesti

Ma,tu chiar esti prost?
De unde dracu' iti dai tu cu parerea ca sunt eu o pitipoanca disperata cand nici macar nu stii cum ma cheama?
Pe bune acum: tu chiar esti idiot sau te faci?
Du-te si joaca-te cu masinutele, copil facut pentru alocatie!
Ce tupeu sec pe tine...

Auzi la tine:"Nu ma cunosti, deci nu poti sa-ti dai cu parerea despre mine."Adica pe tine nu vrei sa te judece nimeni si tu sa judeci? Ai o atidudine de pitipoancawinking

Pai tu n-ai de ce sa ma judeci.De ce m-ai judeca, ca am pus o intrebare pe un site?
Iar eu nu te judecam, spuneam o realitate.Replicile tale erau din alt film,nu se potriveau cu ce iti spuneam eu,de aici reiese ca tu esti doar unu' care se da mare si tare in fata pc-ului. Punem pariu ca daca stam fata in fata in realitate, fugi mancand pamantul?
Uite, ca ti-am explicat ca la gradi, ca sa intelegi.
Acum scuza-ma, dar nu mai vreau sa-mi pierd timpul cu pustanii.
Si ma doare undeva ca un pusti de 14 ani ma crede pitipoanca! laughing

Mda sa stii ca tu nu schimbi realitateahappySi daca neam intalni fata in fata nu ai manca pamantu ai sugewinking

Hai scuteste-ma! Esti prea prost ca sa intelegi ceva.
Daca ai fi frate'meu, te-as bate in fiecare zi...

| SugarSkull a răspuns:

Da, am intalnit.
Ce-i drept Romania colcaie de cocalarii de care spui tu si de surorile lor, pitipoancele. Mai exista prin diferite locuri fete si baieti la locul lor dar din pacate nu se prea intalnesclaughing

| ashtray a răspuns:

Gentelman-ii; hmmm...imi suna cunoscut termenul acesta. probabil sunt in ''zona prieteniei'' acolo unde i-ati lasat, fetelor. de multe ori am vazut si mi s-a intamplat si mie sa fiu lasat in zona prieteniei de o fata. mai bine intrebai daca mai exista vreo fata care sa caute gentelmani...

| trolloll a răspuns:

Nu si daca vreuna din noi o sa il intalneasca o sa spuna "ce demodat/fraier e asta" si isi bat joc de el.cunosc cazuri si e trist sa spun ca asa e.De ce ar exista daca sunt asa de putin pretuiti?

| surfer01 a răspuns:

Eu nu cunosc nicio fată care să nu fi fost cu un cocalar sau țărănoi măcar o dată în viața lor.

| fwnky a răspuns:

Vorbesti de "cocalari" si de baieti care nu stiu sa impresioneze o fata, dar "pitipoancele" de ce nu le vezi? Ce fetele mai sunt doamne/domnisoare adevarate? Daca ele ar mai spera la o relatie care se bazeaza pe iubire si sinceritate, probabil ar exista si baieti care sa ofere aceste lucruri. Asa ca nu mai judeca baietii, pentru ca ei se adapteaza cerintelor fetelor: bamboo, excursii in strainatate, masini scumpe, etc.

| anonim_4396 explică (pentru fwnky):

Ar fi multe pe discutat pe tema asta.
Stiu ca si pitipoance sunt cu gramada,dar nu duc lipsa de cocalari.
Numai ca (virgula) cocalarii au fite si se dau smecheri si cu pitipoancele si cu fetele care "spera la o relatie care se bazeaza pe iubire si sinceritate".
Plus ca pitipoancele au un aer de femeie fatala si se cred superioare, dar cocalarii pe langa asta, au si multa nesimtire in ei.
Mai grav e ca ei chiar sunt peste tot, pitipoancele ori se ascund, ori nu stiu...

| fwnky a răspuns (pentru anonim_4396):

Ideea e ca daca stii sa te feresti de acesti "cocalari" nu ai avea nicio problema. SI totusi "cocalar" la "pitipoanca" trage, si viceversa, deci nu asta e problema. Daca esti o fata finuta, nu iei in seama astfel de persoane si atunci scapi de aceasta problema. Daca deja cunosti prea multi "cocalari", scuza-ma dar cred ca ar fi cazul sa te muti din acea zona ca nu ai nicio sansa sa gasesti un baiat cu capul pe umeri.

| LoV3GyRlT3OdOrA a răspuns:

Pai sa stii ca eu am intalnit unu dragutzzzzzzzzz si ar fi interesat de o fata dar pacat ca nu te cunoste

| trollangaroo a răspuns:

Draga hipsterita, sa stii ca exista baieti care se poarta frumos cu fetele in general(desigur sunt foarte putini) nu insinuez ca sunt unii dintre ei deoarece eu nu pot decide asa ceva oricum de cele mai multe ori baieti buni sunt respinsi.Acorda mai mult la intelegerea fiecaruia big grin