| allnamesweretaken a întrebat:

Fetelor,,:". cum a fost prima data cand ati facut`o >:"... v-a durut :-s...cum s-a purtat partenerul.:d...trebuie sa ne radem acolo josx_x... voi v-ati ras? cum va`ti simtzit? fundita :*

9 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Îţi spun eu, ca mascul, că depinde 80% de el şi 20% de fiziologia ei (adică hazardul, necontrolabil).
E igienic să fie ras dar nu e neapărat un aspect important.

| Farcas a răspuns:

Prima data cand o faci, e important cu cine o faci, adica sa stie sa aiba rabdare cu tine si cel mai important sa te iubeasca dar si tu pe el. Daca sentimele sunt reciproce, si actul in sine va fi mai usor iar durerea aproape minuscula. Oricum sa nu ai impresia ca te v-a durea de nu mai poti, e o durere pe care ai sa o poti suporta.Cat despre ras, nu e nevoie neaparat, daca vrei sa o faci o faci, daca te simti mai ok asa, nu te rade. Daca te iubeste, te v-a gasi atragatoare oricum happy

Succes, si sa nu uiti de protectie neaparat.

| Emeraude a răspuns:

Doare, dar exact cat sa poti suporta.Altfel, daca ar durea pe atat de mult pe cat ti-ai face tu griji, ar insemna ca majoritatea femeilor sa nu mai faca sex.Important este sa fii relaxata, sa nu te concentrezi asupra durerii, sa te gandesti ca esti alaturi de persoana iubita si asta e cel mai important, sa te simti importanta si implinita.Si pana la urma, daca ai ajuns in pat, trebuie sa o duci la capat laughing. Cu cat baiatul este mai "lent", mai atent si mai tandru cu tine, facandu-te sa te simti in siguranta si protejata, cu atat senzatia de neliniste va fi diminuata, implicit si durerea. Ah, da, era sa uit, este important, atat pentru tine cat si pentru partener sa te razi, sa fii ingrijita, sa ai o igiena corespunzatoare astfel incat prima noapte sa fie aproape perfecta. La perfectiune veti putea trece cam de la al doilea contact tongue.
Succes si ai grija sa nu uiti de prezervativ!
Pa-pa!

| angelinthedark a răspuns:

SA iti povestesc cum a fost la mine...de ras m-am ras ca asa mi s-a parut mai igienic dar nu cred ca conteaza asa mult aspectu asta. Bun, deci la mine prima oara nu a fost demult dar vr sa spun ca e ff important sa te simti comod, sa te simti relaxata si sa ai incredere in iubit, sa lasi sa decurga totul de la sine.Nu ma asteptam sa fie asa, imi faceam mii de ganduri ca poate va fi aiurea ca poate se va purta urat cu mine si va fi brutal, cine stie ce tampenii... dar el s-a purtat super cu mine, vr sa zic ca a fost tandru, m-a sarutat, m-a mangaiat pe tot corpul, si cand am facut-o a fost foarte tandru si m-a luat usor ca nu se poate asa deodata si trebuie incet ca daca nu doare. Putina durere daca simti nu e mare lcuru ca nu dureaza mult dr sa nu uiti de protecite, adv e ca eu cu iubi nu m-am protejat dar pe viitor o vom face.SIncer m-am simtit bine ca eram cu baiatu iubit, el era tandru, ma linistea, o facea foarte incet si cu grija si pana la sfarsit mi-a placut foarte mult, acum abia astept sa o facem din noulaughing.

| roxana_9288 a răspuns:

Conteaza in primul rand sa fi 100% sigura ca e ceea ce iti doresti. apoi, sa fi ingrijita, sa fi epilata, sa faci un dus, daca poti sa te dai cu ceva sa mirosi frumos dar nu in exces ca nu cred ca baiatul vrea sa simta un gust amar de parfum pe gatul tau. e important sa porti o lenjerie frumoasa in care sa te simti sexy si sa arati bine. conteaza sa ai o atmosfera placuta unde sa fie pe placul lui amn2 si fara frica ca poate va prinde cineva, cel mai important, sa te protejezi! ia cu tine tu un prezervativ ca pe baieti nu te prea poto baza tot timpullaughing si restul decurge de la sine. durerea e provocata si de stres asa ca incearca sa fi cat mai calma. daca baiatul stie sa se comporte cu tine va fi perfect. Succes!

| TheMihutz a răspuns:

Doamne fereste! ce gramatica ai! treci pe la scoala!

| mariomario a răspuns:

E mai atragatoare rasa...:X:X

| Nicole29 a răspuns:

Eu zic sa te razi, te vei simti mai atragatoare.
Cat despre durut, depinde. Pe unele le doare pe altele nu.
La mine nu a durut prima oara, cei drept nu era foarte dotat tipul. A durut a durut a doua oara.
Daca are rabdare sa te faca sa fi relaxata si sa fie atent cum intra ar putae sa-ti fie mai usor.
A...nu uita sa te protejezi

| ..._4575 a răspuns:

Da ar fi mai bine sa te epilezi, dar cu durutul...depinde tot de baiat, putine fete primesc placerea chiar si la primul contact., depinde cine iti va cadea tie, am auzit chiar ca daca ai enorme dureri la primul contact sexual. posibil sa nu mai ai orgazm niciodata, nu stiu daca e corect dar, ai grija ce faci si cu cine...