Uite aici exemplu, aplicat de mine.
Au trecut 3 luni de atunci.
Primele zile eram ranchiunoasa, il uram. Nu i-am vorbit 2 luni deloc, nici nu cred ca-l salutam.
Cand erau mai mult undeva, le ziceam buna x, buna x, buna z. Pe el nuºl pomeneam.
Apoi ...am trecut la indiferenta dureroasa.
Cand el incerca sa aduca in discutie Eu & El, ii taiat scurt elanul si ii spuneam : "Subiectul asta nu ma mai intereseaza demult, schimba tema de discutie".
Tot timpul vorbeam frumos cu ceilalti in prezenta lui. Cand el ma intreba ceva, ii raspundeam in 2 peri, sictirita.
Au durat 2 luni pana sa se dea cu capul de sus.
A venit ca un catelus cu coada intre picioare saºmi vorbeasca despre frumoasa relatie pe care am avut si ce puteam face acum daca ramaneam impreuna.
Povesti... le-am tratat cu indiferenta.
Il ascultam si ziceam : "Da draga, posibil. Asa ar fi putut fi, daca tu zici. Dar acum sincer ce mai conteaza. Eu am drumul meu, am o relatie, nu ma mai intereseaza trecutul, nici tu, nici ce-a fost"
Asa a inceput sa fie din ce in ce mai interesat, mai gelos. Ma urmarea sa ma vada cu prietenul.
In final s-a incheiat relatia mea cu prietenul, dar el nu stie asta. El stie ca suntem inca impreuna eu si respectivul.
Nu i-am dat ocazia sa ma vada dezamagita.
Ma afisez f fericita cand vorbesc despre relatia aceea, "actuala" pentru el, dar incheiata pentru mine.
Ii explic cat de fericita sunt, cat de linistita ma simt si cata stabilitate am.
Ieri i-am oferit o mostra din ce a pierdut!
"I-am dat o bomboana, apoi iºam luat cutia de sub nas. "
Intrebarea lui : " Tu ai prieten, nu? Lºai inselat cu mine...Acum ce faci cu el?"
Raspuns : " Nimic draga, cu el continua totul la fel. Tu ai fost o mica refulare de cateva zeci de minute. El ramane in sufletul meu, tu ramai acolo unde esti de 3 luni ( in trecut ). "
Intr-un cuvant : Mºam folosit de el, ca saºi arat ce a pierdut.
Apoi nu iºam mai dat nici un semn de viata.
El a venit cu fel si fel de intrebari, la care nu iºam dat raspunsuri in avantajul lui.
Stiu ca nuºi fericit, se vede si am aflat. Nuºi iese nimic din ceºsi propune si da vina pe mine.
Eu iºam spus doar ca nu am facut nimic ca lui saºi mearga rau, doar ca exista o roata care se invarte
Atat!
Cine zice ca indiferenta doare cel mai tare are dreptate si poti sa-i spui ca nu ai tinut deloc la el si ca ai stat cu el ca nu aveai cu cine sau ca nu l-ai iubit deloc... o sa-i para destul de rau si o sa se simta ranit
Indiferenta doare cel mai tare!
Nu merita atentie, nu merita nimic. Lasa lucrurile de la sine, fii indiferenta si vezi-ti de drumul tau! Bafta!
La ce tine un barbat mai mult pe lumea asta? la femeie si la masini eu i-am distrus masina
)
Indiferenta doare. uite de exemplu ce am facut eu cand am aflat ca si-a batut joc de mine.nu e cel mai bun exemplu pentru ca is foarte slaba s nu is in stare sa fac ce imi propun
el credea c l-am inselat.asa zice el insa eu cred ca m-a lasat pentru alta.intr-adevar cu aia nu sa int decat o data si ma rog povesti si probabil chair credea asta pentru ca am ayuzit si eu lucru asta de la mai multi.
la inceput 2 zile nu mi-a zis nimic nimic nimic.nu stiam ce are.mai apoi a inceput sa zica ca nu ma mai iubeste ca l-am dezamagit ca nu mai exist pentru el si eu m rugam de el sa ma creada.MARE GRESEALA AM FACUT.pana in mom cand mi-a zis"uitami numarul de telefon uita de mine"asa am si facut. dupa ce o saptamana il sunam ii dadeam msg ii ziceam mereu pe mes sa ma creada si ca imi pare rau(ca facusem si greseli dc sa nu recunosc) m-am facut ca nu exista pentru mine.
asa ca a vazut ca o zi doua trei nu il mai bag in seama.ne intalneam nul salutam(nici el pe mine)eram afara (sta langa mine)eram frt fericita.nu il lasam sa vada ca de fapt mor de ciuda ca l-am pierdut.se baga in seama pe mes cu lucruri tampite doar ca sa ma faca sa sufar si nu ii dadeam satisfactie. ii raspundeam cu sictir si sec NU MA MAI INTERESA DE EL.
intr-un final dupa 1 luna mi-a zis sa ne impacam.si ce planuri aveam eu sa imi bat si eu joc de el si sa il fac sa sufere. da n-am putut si ne-am impacat. mia marturisit ca indiferenta mea l-a durut cel mai tare si la facut sa isi dea seama ca ma pierdut.si tot ce a facut.era convins ca nu vrea sa ne impacam pana cand a vazut ca sunt iar cea de dinainte. cea care nu statea la fundu lui.
crede-ma indiferenta il va face sasi dea seama ca na reprezentat mare lucru in viata ta.si oricat va nega asta il va durea. daca "te razbuni"ii dai impresia ca iti pasa de el. ii demonstrezi ca inca te doare. ii demonstrezi ca exista inca pentru tine.nu fa greseala asta iar daca el va intra in vorba cu tine nu ii vorbi urat nu il jigni si raspundei. dar SEC.sa nu poata spune ca ii porti pica dar nici ca inca suferi dupa el.arata-i ca NU MAI EXISTA PENTRU TINE asta e cea mai mare razbunare
CU indiferanta.
Uite ce am patit eu.
Dupa ce am aflat ca se joaca cu mine, i-am spus ca nu m-as baga niciodata mai ales cu el, ca n-are nimic special si ziceam si eu la vrajeala.
Asta l-a durut cel mai mult si era gelos.
Eu treceam indiferenta pe langa el, nu auzeam nici pas, nu ma uitam la el.
Intradevar si pe el il durea "cica", dar nu mi-a pasat.
Bafta:*
1. tratare cu multa indiferenta
2. ii arat ce a pierdut
3. cand nu se asteapta il voi face si eu sa sufere
Prin indiferenta ii arati ca nu iti pasa de el si de ceea ce a facut el. daca stiu ca a tinut la mine as face tot posibiul sa'l fac sa regrete ca a vrut sa ne desaprtim...imi cumpar haine noi cu care sa imi stea foarte bine.ma vopsesc
si imi acord foarte multa atentie de la cel mai mic detaliu pana la cel mai mare si pe langa asta dk ai norocul(cum a fost in cazul meu)sa mai stea si aproape de tine(eu una asta am facut)te'ai combina cu un baiat care are masina sau care arata mult mai bine decat el
Iti spun ce am facut eu poate nu ii cel mai bine da incearca
El m-a parasit pentru alta iar eu peste vreun an de incercari am reusit sa fiu din nou cu el faza era ca eu nu il mai iubeam eu vroiam doar sa eu platesc si i-am spus unei prietene sa ii spuna ca m-a vazut cu un alt baiat. Ea i-a spus si m-a intrebat daca iubirea lui chiar nu mai conteaza si i-am raspuns ca acum un an nu conta nici iubirea si nici lacrimile mele si ia parut rau pentru ce a facut ![]()
Sper sa te ajute...
Da`te pe langa el fa`l sa creada ca iti place de el si etc... Calca pe orgoliu fi fii din nou cu el apoi ii razi in fata ii spui "teapa fraiere" fa acelasi lucru ce a facut si el
Saau
Pune o prietena ff buna de a ta in care ai incredere sa fie cu el si sa ii faca ce ti-a facut tie sa vada si el cum e
fundita?
Fi indiferenta! nu-l baga in seama arata-i ca de fapt e un tampit
si un nimeni!
Hehe toata lumea sp sa fii indiferenta eu zic fii inteligenta pers. ca si el fale sa sufere... spre ex nu suporta ideea ca la pat sa fie ignoranty. sa faci cumva sa il mai aii o data daca ai inceput viata sexuala si apoi :X lasa-l in aceea seara sai cada ochii in gura cand vede ca l-ai infyerbantat si apoi l-ai lasat o sa te vrea si nu o sa poata
ce dulce ii razbunarea!
XxXatfghajXxX3333 întreabă:
donsoara întreabă:
liliana77any întreabă: