Buna Malishka!
Foarte urat din partea iubitului tau ca ti-a vorbit asa! Din ce mi-ai spus tu a iesit ca tu nu ai avut nici o vina si ca el cu toate acestea ti-a spus cuvinte urate.Eu zic mai intai sa nu te desparti de el, ii spui ce ai pe suflet ca nu iti place comportamentul lui daca iesiti la un numitor comun sa speram ca totul va fi bine si ca nu se va mai repeta, explica`i frumos si incearca sa-l faci sa isi dea seama ca a gresit. Daca micile incidente vor mai aparea atunci va trebuii sa treci la cealalta alternativa.Desparte`te de el pentru o perioada,vezi cum reactioneaza, daca mai vrea sa se impace cu tine, stiu ca iti va fi greu dar trebuie pentru ca doar asa vei putea sa vezi cum e el cu adevarat.
Sper ca ti-am putut fii de folos.
Multa sanatate iti doresc.
Eu zic sa nul mai ierti deloc despartete de el.un baiat cand tine la o fata nu o insulta mereu. nu te merita baiatul asta. lasa-l. daca tear iubi tiar spune vorbe frumoase nu sar comporta urat cu tine, nu lasa niciun baiat sa te calce in picioare fi demna de tine
Iarta l. data viitoare o sa zica la fel.mai tarziu.tu o sa regreti. eu iert inselatu`.dar cuvintele urate nu.nu esti o tarfa [ scuza ma] ca sa iti vb urat.esti iubita lui.