| tarziu a întrebat:

Foarte romantic! sau nu?
http://www.pumahardchorus.com/en3se

15 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Amuzanti, nu romantici!

| madalicious a răspuns:

Este dedicata marii lor iubiri : fotbalul. Cum sa fie asta romantic?rolling on the floor Daca era dedicata unei fete mai mergeawinking Dar asa...nu mi se pare romantictongue

| tarziu explică:

Era la misto oricum big grin

| undercovergirl a răspuns:

Salut!
Mie mi se pare oarecum haios si totodata romantic daca ar fi fost dedicat unei fete happy
Oricum, foarte ingenioasa ideea baietilor happy

| seby8873 a răspuns:

Nu destul

| Munchkin a răspuns:

Hah :)) Ce palmă i-aş da dacă mi-ar da asta. :))
Cu toate că melodia e superbă. (originala, adică) ---- http://www.youtube.com/watch?v=H6Dg1Ymji-Q

| Mjdolhfi a răspuns:

Au voce bunarolling on the floorlaughinglaughing. Dar daca asta e romantichee hee trebuie sa mai lucrezelaughing. Pentru o fata nu e deloc romanticstraight face

| emy_8408 a răspuns:

Nu e romantic deloc...

| Dizzy a răspuns:

Nu prea mi se pare romantic.

| BLeH[RO] a răspuns:

Http://www.pumahardchorus.com/enize asta e romantic poate ma faci castigator

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca-i romantic si-mi place big grin
pana mea sunt barbati daca le place fotbalul n-ai ce sa faci dar macar se gandesc la tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o sa perceapa lumea acesta chestie, multa lume gandeste "in cutie",. normal ca nu este romantic...baietii nu au un BMW si lanturi "hollow"(daca nu stii ce inseamna asta nu mai citi evident IQ-ul tau este sub "mantaua pamantului") de platina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai romantic videoclip pe care l-am vazut! Daca nu-ti place fotbalul nu ti se pare. dar eu sunt nebun dupa fotbal!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Degeaba va osteniti sa intelegeti... daca nu iubiti fotbalul niciodata nu va veti da seama de ce spun eu ca este romantic.Personal iubesc fotbalul cum n-am mai iubit nici-un lucru pe pamant. Poate vi se pare aiurea ce spun, dar ca mine sunt zeci de milioane in toata lumea.

Întrebări similare