Salut. La Multi Ani, sa fi fericita, iubita, si tot ce-i mai frumos pe lume, sa ai parte. Inca odata; La Multi Ani, Revenim la prietenul tau. Este foarte usor sa faci sex. Un lucru facut nu-l mai intorci inapoi. De cele mai multe ori, dupa ce o faci, vine o perioada de parere de rau. Tu trebuie sa te gandesti la tine, nu la el, ce cadou sa-i faci de ziua ta. Gandeste ca este viata ta in joc, demnitatea ta, cinstea ta. Hotararea, este numai a ta si-ti apartine. Dar ca o idee, Nu o face. Mai repet inca odata; Nu o face. Acuma, sa mergem in cealalta extrema. Daca este un baiat bun si consideri ca merita, dai drumul. Mai devreme sau mai tarziu tot va trebui sa o faci, Problema este cu cine? si daca merita. binenteles. Problema cu dezvirginatul depinde de el. Daca este barbat, sigur te va dezvirgina. Daca este numai pe jumatate, te va amagi. Deci; Revin iarasi la un simplu, sau la o simpla intrebare; Merita? Daca nu te superi; La radio erevan o intrebare; Se poate face, dragoste eu fiind la Bacau si el la Braila? Da. se poate. Cu conditia ca el sa aiba lungimea penisului de la Galati la Braila, plus inca douazeci de centimetrii. I-ti urez sa fi fericita indiferent ce vei face. Pa
Da, te poate dezvirgina pentru ca te penetreaza
cu sau fara tot te dezvirgineaza
La multi ani si bafta!
fundita:X?
Arghhhhhhhhh.
Sa'ti explic incet: virgin = no sex
Daca tu faci sex, mai esti virgina?
DA... daca te penetreaza atunci inseamna ca numai esti virgina. Chiar daca o va face cu prezervativ ( si foarte bine face...)
La multi ani
In primul rand la multi ani si multa sanatate, in al doilea rand da te poate dezvirgina pentru. ca prezervativul este un mod de protejare, de sarcini nedorite, boli... aveti grija de voi. te pup**fundita**
Raspunsul este DA! Prezervativul va apara doar de bolile cu transmitere sexuala, sau de sarcinile nedorite.Atunci cand faceti sex, himenul se rupe si te dezvirgineaza.
Deci nu ai ce face. Daca vreti sa o faceti ca lumea sa nu sariti peste preludiu, pentru ca atunci vaginul se umezeste, si placerea va fi mai mare, iar durerea mai mica. Apoi sa folositi prezervativul, dar sa fie Durex, ca rezista mai bine, si sa nu te ia tare, ca daca e prima data o sa se poata intampla sa te doara putin, iar daca e nerabdator si nu faceti preludiul ca lumea, durerea va fi si mai mare. S-o ia cu usurelul sa nu rupa prezervativul ca?!?!
Take care!
aoloo da! si cu prezervativ si fara te dezvergineaza! si cu vibrator, si cu deget, si cu parfumul, si cu periuta de dinti, si cu, coada de la matura! cu orice din cele enumerate te poate dezvergina! dar inainte de a te apuca sa faci SEX nu crezi ca trebuie sa mai citesti despre asta? maine poimaine vad o intrebare in care ne intrebi daca ai ramas gravida chiar daca a folosit caciulita...
Nu. in nici un caz! (sper ca se observa sarcasmul)
Sa stii ca prezervativul ala se va impotrivii din toate puterile sale de super-prezervativ, penetrarii! El iti vrea binele, si. na. ce m-am apucat sa scriu .
da, mami. cu sau fara prezervativ, te dezvrigineaza.
mitsu.
Sigur ca da prezervativul e doar u mod de a te proteja de o sarcina nedorita. te poate dezvirgina
"Ecsista"totusi o posibilitate sa nu te dezvirgineze, daca faci sex oral sau anal nu o sa te dezvirgineze.
Pentru cei 17 ani esti un pic cam infantila.
Sigur ca da. Dezvirginarea inseamna cand ai un act sexual cu alta persoana. Sper ca ti-am fost de ajutor:*
Trebuie sa facem un top cu cele mai bune intrebari!
Asta e pe locul 1 stai sa-mi revin si iti raspund apoi
Deci: Virginitatea consta in existenta unei membrane, numita Himen, care acopera partial deschiderea vaginului.Acesta poate fi rupt daca introduci obiecte mai mari de un deget.
Deci, iubitul tau poate sa isi puna si 10 prezervative, ele doar te vor feri de o sarcina; himenul se rupe, deci te-ai dezvirginat!
1.Nu stii ce inseamna Virginitate/Dezvirginare
2.Nu stii ce e ala un prezervativ si pentru ce s-a inventat
3.Prietenul tau probabil te-a convins sa faci asta pentru ca tu nu stii cum sta treaba (macar teoretic) "Hai ca nu te dezvirginez ca imi pun prezervativ"
Deci nu pot sa cred ca la 17 ani (daca ai atat) poti sa intrebi o astfel de chestie.
Eu zic sa mai citesti niste chestii sa iti cunosti mai bine corpul si apoi sa te apuci de treburi de oameni mari.Ai varsta la care se poate incepe viata sexuala, probabil esti si dezvoltata fizic indeajuns, dar psihic...cu asemenea non-cunostinte in domeniu mai bine stai acasa!
Ai acces la internet, deci informeaza-te!
Tot incerc sa cred ca a fost o intrebare pusa la gluma. Daca nu, e de plans... Din cate stiu eu exista in scoli programe de Educatie sexuala.
Da normal... odata ce a intrat cu penisul in vaginul tau clar ca nu mai esti virgina, se rupe himenulpoate curge si putin sange si gata esti femeie.prezervativul te fereste de anumite boli care se transmit pe calea asta si de o sarcina nedorita :*
Mai bine ai incepe sa te informezi ca din cate vad daca pui astfel de intrebari la 17 ani e clar. Sunt atatea si atatea site-uri despre educatia sexuala, asa ca mai bine ai incepe sa stii si tu minimul de cunostinte, astfel de lucruri se invata si la scoala! Si maine poimaine o sa citim intrebari ca ai ramas gravida sau nu stiu ce.
Da mai fata te poate dezvergina dar; se poate sa ramîi si gravida în acelasi timca ar trebui sa gîndesti de 2 orz inainte mai bine v-ati gîndi cum sa va protejati amîndoi iar treaba cu cine o fci nu prea conteaza asa multele o fac cu tot felul de prosti bafta si încearca sa te simti bine în momenul ala sta conteaza