Categoric trebuie sa il intrebi "face to face", asta pentru a "citi" reactia lui.
Insa trebuie sa o faci la locul si momentul potrivit...Mult succes!
Hei! Eu cred ca cel mai bine ar fi sa-l intrebi face to face. Asa il poti privi si iti vei da seama din privirea lui daca iti spune adevarul. Mie nu mi-ar placea sa-mi spuna cineva "te plac" si sa fie prin sms sau pe mess. Mi s-a intamplat acest lucru si nu e o senzatie placuta, crede-ma. ![]()
Succes!
Face to face zic eu. asa ii vezi si reactia. Pe mess poate sa fie ceva gen: Hmmm, ma place, mie nu imi place de ea da hai sa zicem ca stau 2-3 zile sa vad cum e
Pai eu zic ca daca chiar te place lasa-l pe el sa faca primul pas, nu e prea "sweet" sa faca fata primul pas, e vorba de prestigiul tau si de orgoliu. trebuie as te gandesti bine la asta, trebuie sa pui si altfel problema, daca el nu te place? o sa te injosesti si o sa te faci mai mult de ras, asa ca eu zic sa mai astepti putin sa vezi cum decurg lucrurile
Da el tot bate planul sa-l intreb eu.Si nu, nu mi-e frica de un raspuns negativ, nu cred ca ma va afecta asa tare.Sunt puternica
![]()
Oricum lucrurile decurg destul de bine, poate pana la urma voi astepta ceva de la el, desi tot astept de vreo luna.
Faci cum crezi tu ca e mai bine pentru tine, daca el iti bate apropouri atunci incearca
succes:*
Eu spun sa-l iei usor dar sa-i arati ca il placi. vorbeste cu el frumos da sti tu ce vreau eu sa zic. sper ca te-am ajutat
Si eu am avut sa zicem emotii cand am placut un baiat si prietena mea facea chitara cu el si i-a stia ca eu il plac si i-a spus ca eu il plac si el m-a intrebat daca il plac si eu am zis ca il plac vezi cum faci tu succes!
Eu cred ca daca l-ai intreba pe mess ar fi cel mai bine.
[acum facii cum vreii tu ]
Anonimboy111 întreabă: