| Caty_8634 a întrebat:

Hei! Imi place de un baiat si el ma place. Intr-un timp vorbeam pe mess, dar acum nu ma mai baga in seama. Ce sa fac? Sa-l bag eu in seama?

Răspuns Câştigător
| Acaikus a răspuns:

Pai poate nu te mai baga in seama pentru ca a gasit p alcnv si nu vrea sa-ti spuna sau cine stie poate i s-a intamplat ceva si vrea sa stea singur adica sa nu vb cu nimeni si as zice sa incerci sa afli dc nu te baga in seama no sa pari disperata crede-ma funda?:d

4 răspunsuri:
| MissL a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el poate are ceva treaba... e mai ocupat cu ceva in ultima vreme tongue

| cristi_8844 a răspuns:

Chiar nu stiu,daca a fost doar pe mes aceasta zisa placere care o purtati anul-altuia, sansele de o relatie e foarte scazuta din punctul meu de vedere, ancearca sa vorbsti cu el si skotel la un suc si sa vorbiti ce are de gand cu relatia voastra.ok
atata am avut de spus
bafta

| Cleopatra01 a răspuns:

Ei bine e o idee buna,comunicarea este o solutie. Daca sunt vesti bune, felicitari!, daca nu, cel putin te-ai lamurit si e mai bine sa acepti adevarul.

| Cleopatra01 a răspuns:

Ei bine e o idee buna,comunicarea este o solutie. Daca sunt vesti bune, felicitari!, daca nu, cel putin te-ai lamurit si e mai bine sa accepti adevarul.