| lorelai23 a întrebat:

Hei! stie cineva daca este vreun bar/club pentru lesbiene in Iasi? si da,eu sunt interesata,nu intreb pentru nicio "prietena", sau pentru un "studiu" sau alte motive false. am prieten, il iubesc enorm si sunt sigura ca el va face parte din viata mea in urmatorii 80 de ani. cu toate acestea intotdeauna mi-am dorit o experienta erotica cu o fata si ma gandeam ca anii studentiei sunt cei mai potriviti pentru micile nebunii.prefer sa fac tot ce vreau si sa risc sa fiu dezamagita decat sa regret ca nu am incercat.asadar,stie cineva un astfel de loc?

11 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Exista unul langa gara, dar este de lux.

| Phoenixstar02 a răspuns:

Nu stiu sa iti spun un astfel de loc, dar ai grija ca nu cumva aceasta aventura sa iti distruga relatia.happy

| lorelai23 explică (pentru Phoenixstar02):

Nu se va intampla acest lucru, am vorbit cu prietenul meu despre acest lucru si mi-a inteles exact dorinta, nu are nimic impotriva acestiu lucru. avem o relatie foarte deschisa si sincera, nu as fi putut face ceva de genul acesta fara a-i spune si fara a fi sigura ca nu are de suferit.

| lorelai23 explică (pentru Phoenixstar02):

Nu se va intampla acest lucru, am vorbit cu prietenul meu despre asta si mi-a inteles exact dorinta, nu are nimic impotriva. avem o relatie foarte deschisa si sincera, nu as fi putut face ceva de genul acesta fara a-i spune si fara a fi sigura ca nu are de suferit.

| burtila a răspuns (pentru lorelai23):

Mai sunteti impreuna? Sunt doar curioasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Dacă găseşti ceva aici îi bine, dacă nu, să fi sănătoasă.
http://www.eanuntul.biz/cautari-anunturi/club-lesbiene-iasi
Te pup!

| MrAnderson a răspuns:

Salut,

E vorba de latura ta bi, nu e o rusine. Habar n-am daca gasesti spatii anume prin Iasi. De obicei, stiu ca se fac prin barurile gay seri speciale pentru lesbiene. Tot pe langa gara stiam si eu ca este.
Daca nu, incearca prin Embargo...auzisem eu niste chestii.

| lorelai23 explică (pentru MrAnderson):

Multumesc mult pentru solidaritate si ponturi!

| zeulzamolxe666 a răspuns:

De ce nu-l pui pe prietenul tau sa-ti caute unul? el ar putea sa te ajute cel mai bine

| Denisa8925 a răspuns:

Hey asi fi interesata de propunera ta

| Cupi_Cupi_1983 a răspuns:

Bar de gay nu e dar se fac lunar partyuri lgbt in Iasi!