anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema. Imi place sa ma uit la scene din filme cu violuri.Si pe langa asta... uneori ma prefac ca eu as fi cea violata.Este ca si o dependenta. Cum as putea sa scap de ea?

8 răspunsuri:
| SunnyDay88 a răspuns:

Te excita violenta. sau cel putin asta crezi. incearca cu partenerul daca iti place si el nu e deranjat ...asta e stilul tau.

| Fatamuntilor a răspuns:

Cati ani ai? Gasesteti alte preucupari, iesi cu prietenii. Daca nu poti scapa de,, ispita'' roaga pe cineva sa ascunda leptotul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pune un oligofren să te violeze. Dacă-ţi place, mă bucur că am putut să te ajut, dacă nu, o să-ţi dispară această atracţie pentru violuri.

| Raslaghitu a răspuns:

Daaa... te inteleg. Catedata visez sa ma violeze o fata big grin

| notsurewhoiam a răspuns:

Nu te mai uita la scene agresive, daca nu poti sa nu te mai uiti deloc incearca macar sa te uiti la cele de dragoste.Ai sa vezi ca e o mare diferenta si poate au sa-ti dispara gandurile.
Toata lumea se gandeste si la lucruri mai mult sau mai putin perverse, nu e un lucru rau atata timp cat nu te lasi condusa de pofta/curiozitate.
Ai grija si cu prieteniihappy

| MCRgurl a răspuns:

Ma,si mie imi plac scenele alea dar nu fac asta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toata lumea are fetish-uri, nu e nimic in neregula cu tine. Cel mai simplu mod de a le pune in practica incepe cu o discutie cu partenerul de viata. Majoritatea baietilor nu au o problema cu jucatul rolurilor in pat, ba dimpotriva, li se pare excitant. Explica-i, stabiliti niste reguli si bucurati-va de viata.