Ai fi mult mai fericita si cu conștiința liberă daca ai alege sa renunți complet la mastrbare, vorbesc din experienta.
Eu spun să îți atingi clitorisul, dar pentru asta trebuie sa vezi unde e, să îți descoperi vaginul, vezi și tu Intr o oglinda
NU se baga nimic in vagin, ca-ti poti perfora vaginul sau face infectii masive.
O fetita vrgina NU baga nimic in vagin, dar se poate masturba NUMAI cu degetul pe clitoris.
Păi cum, că anul trecut prin decembrie cărai plase cu vibratorul în vagin?!?
Eniuei, poți foarte bine să cumperi unul de pe eMag. Nu te întreabă nimeni câți ani ai!
Pe de altă parte, ca fată, ar trebui să știi că nu penetrarea este cea care aduce plăcerea maximă, ci stimularea clitorisului...
Cumpara un castravete si un prezervativ. Sau ceva asemanator acestuia. Foloseste-le cu grija, si cu igiena. Spor!
De ce nu poti sa iti iei vibrator? ce te opreste? comanda unul si distractie placuta
Decat sa umbli cu prostii mai bine masturbeazate natural sau fa dragoste nu umbla cu prostii
După vârsta pe care o ai cred ca poți avea alte preocupări decât să găsești cu ce să te masturbezi
Buna, nu prea e indicat sa te masturbezi cu obiecte din casa mai ales care deja is folosite pentru ca is pline de bacterii si is șanse de infecție in zona intimă, dacă chiar vrei sa te masturbezi si nu merge cu nimic din ce ai încercat pana amu sunte metodele cu legume sau fructe aici depinde si de mărimea vaginului tău poți încerca cu morcovi, castraveți de mărimi Ok si spălați înainte
Am un vagin mai mic (părerea mea) intra cu greu 2 degete (înainte ma masturbam doar cu unul) si cand folosesc lucruri din casa le spal cu sapun si le las 2 minute in apa fierbinte (cea mai înaltă setare la chiuveta)
Ai himen e logic că e mic
Buna! Este insalubru sa folosesti obiecte de uz caznic pentru masturbare, chiar daca le cureti. Vorbeste cu mama ta sa iti achizitioneze o jucarie sexuala. https://erotic24.ro/......21-cm.html recomand aceasta inventie buclucasa, mi-a anihiliat gaura curului seara de seara
Răzătoare cuțit coadă de mătură capu de la dus peria de spălat sticle morcov o sticlă o cantata etc