Incearca sa "te bagi in seama", roaga-l sa iti arate, tot daca nu esti interesata, citeste si tu ceva pe net, si zii ca sti... nu stiu ce despre domeniul muzicii, doar daca esti sigura ca este pasionat de ceea ce face.
SAU. Poti incerca sa ii zambesti, contactul vizual e si el de ajutor, comunica cu el. Timpul le vor rezolva pe toate.
P.S. Afla-i hobby-urile si poate gasiti cateva in comun. "Comunicand despre ceea ce te intereseaza, te atrage".
Nu cred ca ai deeta` mai curajul sa ii spui in fata " te iubesc ". Parerea mea este ca e mai bine sa incepi sa vorbesti cu el prin mesaje asa o sa ai mai mult curaj sa ii spui ce simti tu pentru el. SPer ca te-am ajutat funda?
"pastrama de elefent" misto nume
stii..ideea cu "te iubesc" nu prea merge. daca baiatul nu e atras de ea, chestia asta cu sentimene nu rezolva nimic, ba dincontra. cum scrie mai sus, mai intai se cunosc..vorbesc..bla bla (asta sunt detalii.). nici nu e nevoie de cuvintele alea . totul se arata
PastramaDeElefant iti multumeste pentru compliment
Nu o lua gresit MarYan00 m-am referit ca nu toata lumea are curajul sa se duca la cineva si sa ii zica : "buna! eu sunt Xulescu vrei sa fim prieteni?" ( daca ma intelegi ce vreau sa zic )
Nu te-ai exprimat bine :p
pai nici nu trebuie asa. se spune ca doar 9 din 10 persoana (sa fiu mai concret: baieti) au curajul sa faca o abordare (sau ce zici tu acolo)
dar ea nu trebuie sa faca asta.e deja in trupa aia..HELLOOOO ( ).ce mare chestie
Ei na` Multumesc ca mai corectat
Xulescu
Nu vroiam sa dau nume
Fii indrazneata... vorbeste cu el, fa niste glume si adu vorba de sentimentele tale. Succes :*