| 101097 a întrebat:

O intrebare pentru femei: cum pot sa fac sa imi vina ciclu mai repede?

55 răspunsuri:
Alte răspunsuri
| bibibuba a răspuns:

Orice, numai nu sta cu picioarele in apa rece. Asa a facut o prietena si i-a venit intr-adevar mai repede, dar cu debit marit si o durea burta de murea nici nu putea sta in picioare de durerehappy

| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a răspuns:

Nu ai cum sa-ti vina repede. Nu e posibil. Sau poate e. Te duci la farmacie si iei niste pastile sa-ti vina mai repede, dar nu e indicat. El vine la momentul potrivit.

| MoonLight a răspuns:

Ciclul menstrual este dictat de organism. Sistemul hormonal este prea sensibil pentru a ne bate joc de el.
Nu mai incerca sa gasesti astfel de informatii pe net. Este posibil sa gasesti pe cineva care sa iti faca un "pustiu de bine" si apoi sa regreti foarte mult timp. Nu toti de pe net au retineri ... "fa asa, draga, ca si eu am facut asa ..." si apoi incepi sa intrebi "ce pot sa fac sa scap de belea"

Alte răspunsuri
| LolNope a răspuns:

Sa stii ca nu este nici o problema daca, aunci cand ai ciclu intri in apa.
Eu am patit asa cand am mers in tabara, insa pe slip am pus un protej-slip si am intrat in apa fara OB, fiindca atunci cand esti in apa sangerarea se opreste.

| jolidon a răspuns:

Cati copii pe TPU:O:O:O. fata aia are 11, cealalta 14. frateeee.

in fine. poti sa iei vitamina ca, adrenostazin, anticonceptionale slabe. sunt multe solutii dar nu merita sa faci asta doar pentru ca vrei sa intri in apa exact in ziua cand iti vine pentru ca dupa aceea s-ar putea sa il dereglezi si sa iti faci mai multe probleme. de ce sa te legi la cap daca nu te doare? eu de o groaza de timp incerc sa il stabilizez si nu prea merge decat in perioada in care iau pastile apoi iar vine dupa cum are el chef deci e o chestie serioasa in care nu trebuie sa te bagi tu. poate o sa ai ocazia sa mergi la apa si alta data sau poate amani sau mergi mai devreme pana sa iti vina.

Alte răspunsuri
| Robby94 a răspuns:

Nu se poate asa ceva.Menstruatia apare atunci cand corpul tau decide ca trebuie sa fii activa din punct de vedere sexualhappy.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| Merry24 a răspuns:

Mergi la ginecolog si el iti va prescrie niste medicamente pentru ciclu

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| Essence a răspuns:

Nu este nici o modalitate.
Menstruatia este un proces natural si nu il poti grabi sau incetini cu nimic.
Te sfatuiesc sa nu disperi, pentru ca atunci cand iti va veni, va trebui sa suporti niste dureri si sa te chinui oarecum cu folosirea tampoanelor.
Plus ca, atunci cand esti pe stop, esti privilegiata de la anumite activitati.

Asa ca bucura-te acum, cand poti sa faci orice oricand.
Cand iti va veni, o sa-ti vina si asta este!

Sper ca te-am ajutat
take care

| Laviy a răspuns:

Bai da sunteti fenomenalilaughingrolling on the floor A spus fata ca ARE ciclu, dar vrea sa mearga in vacantaaaa si ce poate lua sa ii vina acum nu cand e la apa. Nici sa citi nu sunteti mai in stare si va luati de scrisul eilaughing Ce rost are sa scrie corect daca voi intelegeti ce vreti?batting eyelashes Eu zic sa nu iei nici o pastila sau sa faci alte chestii. Cel mai bine sa lasi sa vina cand trebuie, si daca iti vine cand esti in vacanta sa iti pus un tampon mai gros, si sa nu stai foarte mult in apa, sa iesi sa til tot schimbi. Apropo, cand esti in apa poate ca ti se opreste sangerarea, dar baile prelungite provoaca hemoragie, si e destul de rauwinking

| ioana100 a răspuns:

Nu ai cum,eu as zice sa te bucuri de aeste clipe ale copilariei,este foarte naspa cand vine aceasta perioada,te doare burta,ti se "unge parul",iti apar cosuri,nu sti ce vrei, asa e la toate fetele, isi doresc foarte mult dar dupa le pare rau...

| larisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa111 a răspuns:

Ceea ce nu intelegeti voi este faptul ca fata a intrebat ce sa faca sa ii vina ciclul mai repede. Poate ca vrea sa plece undeva. poate... Nu ca vrea sa ii vina =]]
Si eu ma voi duce la mare...sad si sunt straight face.
accept situatia.

| Cherisheverything a răspuns:

Nu iti dori asa ceva laughing o sa intelegi cand o sa-ti vina.

Răspuns utilizator avertizat
| Marius_3539 a răspuns:

Mai repede sau normal? Ca sa fie normal tine foarte mult de alimentatie. mai multe detalii la durussebastian@yahoo.com

| Zzzo a răspuns:

Hellohappy. In primul rand, am observat ca toate va cam abateti de la subiectlaughing Nu, de ce sa radem? Si eu vreau asta crying pentru ca am meci de hanbal si voi fii fix atunci...ma rog nu te intereseaza pe tinehappy. Dar mie mi-a intarziat si mi s-a delegrat din cauza efortului.:O Ca am alergat am facut curatenie...dar trebuie sa nu faci nimic, adica nah mie asa mi-a venit regulat cand am stiut ca trebuie sa vina cu 2 zile inainte nu am mai muncit, nu am fost la antrenament.