| lolla_4709 a întrebat:

Hello:* am si eu o problema sper sa ma ajutati voi sa o rezolv de fapt sa inteleg. sunt cu un baiat ne intelegem ft bine si eu tin ft mult la el doar ca el inainte a mai umblat cu o fata si tipa era cam disperata dupa el... iar acum a luat ceva pastile si a fost la spital si la obligat mai degraba p prt meu sa fie cu ea... iar el sa impacat cu ea el mi-a zis ca sa impacat cu ea din mila pentru ca ii este frica sa nu faca ceva si sa o aibe pe constiita toata viata.nu stiu ce sa cred dar nu imi place sa fie cu ama2. ce as putea sa ii zi lui? cum ar trebui sa ma comport?

mersi anticipat... dau funditabig grin:*

Răspuns Câştigător
| Heliodor a răspuns:

Poarta-te ca o perioada rezonabila...
sa vezi daca tipa se comporta ca, el ce decizie ia
apoi cred ca ar fi cel mai bine pentru tine sa pastrezi o distanta de el, de ce ar trebui sa suferi in mod continu...
daca te baga in seama si vrea ca el sa vb cu tine, ii vorbesti frumos, dar tu sa nul mai bagi in seama etc.

1 răspuns:
| federerdinamo a răspuns:

Eu iti spun povestea mea poate te va ajuta: eu sunt in clasa a 8, cam pe la inceputul clasei a 7 am inceput sa vb cu un baiat din cls foarte mult, vorbeam orice [mentionez ca il cunosteam din clasa 1 adica de 6 ani], vorbeam orice a avut grija de mine, imi zicea sa nu chiulesc si tot felul de chestii. Uneori avea mai multa incredere in mine decat in gasca lui de baieti. Am vorbit cu el si am devenit fff buni prieteni (nu iubiti) eu tin la el enorm si el l-a mine mi-a si spus. Anul acesa la fel, cu ajutorul lui nu m-am apucat nici de tigari nici de droguri. Deci.eu nu sunt impreuna cu el si poate nici nu vom fi dar avem o prietenie la care unii doar viseazalove struckwinking. Parerea mea e sa ramaneti prieteni. Sper ca ti-am fost de ajutor