anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello,deci am o problema in legatura cu penisul meu,este curbat spre stanga,cred ca va dati seama de la ce! Cum pot sa fac sa fie drept inapoi?, e o deviere de vreo 2-3 mm! Sfaturi, multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Legat de penisul lor, barbatii au doua mari probleme.Prima,legata de dimensiune si a doua legata de curbura penisului!
De fapt, nu stiu care din ele le produce mai multa neliniste si vreau sa-ti spun ca nici una nu reprezinta vreo problema serioasa, atat timp cat pot intretine un contact sexual normal si satisfacator, curbura penisului devine o problema cand depaseste o inclinatie de 30 de grade, nu 3 grade cat ai tu,asta complet informational.
Si pentru ca in mod sigur nu ma crezi,iti propun sa intri si tu pe net, unde vei gasi lungi discutii si pareri pe aceste teme, unde fiecare isi spune parerea si converseaza asupra acestor subiecte, vei intelege ca nimeni nu e perfect si ca important e sa stii sa-ti folosesti penisul, nu sa te prezinti cu el la vreun concurs de frumusete!
Incepe de aici:

http://www.sexpert.ro/forum/viata_sexuala/penis_stramb_pagina3.html

Daca doresti si alte pareri,tasteaza "penis stramb" pe net si te vei lamuri.
Si,ca sa nu te sperii de pomana, la deviatia ta, nu e vorba de boala Peyronie, fii sigur.
Concluzia ar fi sa te calmezi si sa te accepti asa cum esti, iubitele tale vor fi foarte placut surprinse!
:)

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Stai liniștit - chiar nu e nicio problemă!
Dimpotrivă, se pare că fetelor le place mai mult unul ușor curbat, le atinge mai bine prin locuri sensibile!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai linistit.vei *** numa la vinclu.

| trixiiie a răspuns:

2-3 mm sunt insesizabili. Și crede-mă că nimeni nu are un penis perfect. Sau orice altă parte a corpului.