| crinutza_9050 a întrebat:

Hello.Sunt intr-o situatie foarte incurcatahappy. Sunt o fata si acum un an a venit o profesoara de romana, foarte frumoasa.Si m-am indragostit de eabig grin.Nu vreau neaparat sa fiu cu ea dar vreau sa vorbesc cu ea si mie cam rusine nu stiu cum sa incep sa vorbesc cu ea. Ea nu ne preda la noi in clasa. Ce sa fac?

6 răspunsuri:
| Pacala a răspuns:

Nu crezi ca ar fi cazul sa incerci cu baieti? Sau, daca totusi incerci cu fete, n-ai putea sa incerci cu cele mai spre varsta ta, nu sa te umezesti privind profesoare? Sincer acum, eu cred ca ar trebui sa apelezi la un psiholog. E anormal comportamentul tau sexual, mai ales ca esti prea mica pentru fantezii lesbi. happy

| deea40 a răspuns:

Eu in locul tahu mas axa pe baieti tongue

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Mda, acum ca o inceput scoala nu ne intereseaza lectiile, testele, examenele, teze nationale, nu domnule, acum avem profesori dotati in pantaloni si sexy cu care avem fantezi si de asemenea avem si profesoare tinere sexy si fusta scurta cu care, nu doar baietii au fantezii, ci si fetele, moama, faina viata.

Răspuns utilizator avertizat
| sweety_9492 a răspuns:

Discutia asta nici nu ar trebui sa existe...baga'ti mintile in kp fete sunt la tot pasul poate si mai frmoase ai vz cate nenorociri s'au intamplat in ultima perioada...deci nu e de nasul tau scopul tau can mergi la scoala e sa studiezi nu sa te indragostesti de profesoare.

| AlexAlba a răspuns:

Salut
Astea sunt chestii care te depasesc, ii profesoara deci o face cu de aia peste 20 si ceva de ani... sau daca vrei sa plece din scoala spune-i : doamna profesoara fara sa imi dau seama am inceput sa tin la d-voastra, pentru a-mi fi mai bine o sa ma transfer. Poate se simte prost si se duce scuze asta as face eu papa