| adakale20 a întrebat:

Hey. De ceva vreme incerc sa gasesc solutie unei probleme destul de intalnite, cred. M-am indragostit de un profesor. Mai exact, m-am indragostit de mintea lui, de cunostintele lui; dar atat de tare incat imi doresc cu ardoare o apropiere fizica. Mai pe romaneste, imi imaginez, in fiecare ora, scenarii mai mult sau mai putin erotice. Profesorul ma stie de aproximativ 4 ani, eu fiind clasa a XII-a, tot timpul ne-am inteles de minune si m-a laudat ori de cate ori a avut ocazia. Totusi, anul asta parca am simtit altfel "intelegerea" asta dintre noi. Doar cu mine e atent, incearca sa ma ajute cat mai mult, se implica in tot ce ma priveste. Nu stiu daca asta e doar imaginatia mea, sau pur si simplu o face din drag. Nu urmaresc o relatie, o casatorie sau altceva... ci un fel de apropiere, chiar si pentru o singura data. M a intreb daca sunt barbati de 30-35 de ani care inca mai recurg la one night stand-uri, casatoriti fiind... si cu copil pe deasupra. Merci anticipat pentru idei. Seara faina.

Răspuns Câştigător
| SameMistake a răspuns:

Buna!
Ce povestesti tu aici se intampla des. Si nu neaparat atractia asta imorala dintre o eleva si un profesor, dar ma refer si la atractiile care nu pot deveni in general mai mult decat atractii. Este trist, de multe ori fetele si femeile se indragostesc, poate chiar aflate intr-o relatie, de un barbat cu care le este imposibil sa aiba o relatie.
Este placut sa iti satisfaci aceste dorinte daca poti, mai ales la varsta ta, dar de multe ori trebuie sa intelegem, ca oricat de mare ar fi atractia, nu putem sa continuam. Asta este, uneori trebuie sa mai si cedam, renuntam, si nu neaparat pentru a fi morali, ci si pentru binele tuturor, mai ales al lui, pentri ca daca se afla o potentiala relatie fizica intre voi, omul isi poate pierde slujba si nu doar atat.
Daca tu chiar crezi ca nu poti renunta la aceasta idila parca desprinse din povesti, ai face bine macar sa astepti sa termini liceul si sa iei apoi legatura cu el.
Iti inteleg perfect dorinta, am trecut si eu prin asta, cu fel si fel de barbati cu care nu se cuvenea, exista zeci de exemple(prietenul tatalui, prietenul sotului, fratele vitreg, seful de servici si asa mai departe). De multe ori aceste moralitati sunt incalcate, dar tu pune in balanta bine de tot toate avantajele si dezavantajele unei relatii sexuale cu acest domn si actioneaza apoi.
Repet, in viata, trebuie din cand in cand sa renuntam la micile placeri pentru binele tuturor celor implicati.
Iar legat de parerea barbatilor de 30-35 de ani, eu zic ca da, ei mereu sunt dornici de o astfel de o aventura, mai ales daca e vorba de o "prospatura tinerica si frageda" de clasa a XII-a.
Actioneaza cum crezi tu de cuviinta, dar gandeste-te bine! Numai bine!

4 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Stiu, si mie mi s-a intamplat. Da-i pace, o sa-ti treaca. Sunt doar visuri de adolescenta care abia descopera lumea.

| xXDanXx a răspuns:

Deci sa intelge ca esti bait si iti place de un profesor deci anumiti profesori prind drag pentru uni elevi pentru ca invata si doresc sa ii ajute deoarece multi profesori nu prea accepta aceste generati shechre sa zicem insa ce scene erotice iti imaginezi cu un profesor?

| meandme77 a răspuns:

Probabil esti atat de obsedata incat ti se pare ca orice gest e doar pentru tine, fi realista, profesorul e pe post de profesor, nu pe post de gigolo sau altceva.Si nu inteleg cum te poti indragosti de cunostintele cuiva, sincer.Cunostintele cuiva duc la respect si apreciere nu la scene erotice.

| adakale20 explică (pentru meandme77):

Nu sunt obsedata, departe comportament de genul. Profesorul acela e tot barbat pana la urma. N-am scris nimic de gigolo, cred c-ai interpretat intr-un mod destul de brut si n-ai prins de fapt esenta. Surprinzator, te poti indragosti de mintea cuiva, sau mai exact, de inteligenta cuiva.