| MissHappy a întrebat:

Hey happyiubitul meu vorbeste foarte urat cu mine de ceva timp si nu stiu de cestraight face tin chiar foarte mult la el... voi ce ziceti ca trebuie sa facsad?

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Draga mea,metode sunt multe sa-l dezbari de obiceiul cel nou.
O sa-ti propun pe cele mai pasnice sau,ma rog.
In primul rand,in clipa in care a folosit un cuvant nepotrivit,il opresti,il intrerupi si-i spui clar ca nu ai auzit bine,nu-i permiti sa ti se adreseze in felul asta.
Ai nevoie de hotarare si fermitate,asteapta-te sa va certati,dar de inteles,va intelege.
Sau,ceva mai bland,cand iti vorbeste urat "nu-l auzi" si nu-i raspunzi, il ignori. Daca ii faci figura asta de cateva ori o sa te intrebe singur de ce nu-i raspunzi, la care tu ii vei spune ca nu iti imaginai ca ti se adreseaza tie cu cuvintele si expresiile folosite.Si,veti avea o discutie.
Daca nu-l intereseaza si continua obiceiul prost, inseamna ca lucrurile merg mai rau decat iti imaginezi, fii atenta si la alte semne!
Mult noroc!

| catalina_2916 a răspuns:

In primul rand,nu-i permite sa-ti vorbeasca asa! poarta o discutie cu el, intreba-l de ce iti vorbeste asa, ce s-a intamplat. poate s-a plictisit de tine si-l deranjeaza prezenta ta...ca daca ar tine la tine cu siguranta nu ti-ar vorbii urat, din contra.

| DizzyXD a răspuns:

1.Sa ii raspunzi cu aceias moneda.
2.Sa ii dai papuci.
3.sa il intrebi de ce vb asa cu tine big grin

| DeeaDeeutza a răspuns:

Buna. Nu vreau sa te jignesc dar cred ca poate s-a plictisit de tine. Sau ca vrea sa iti faca un test sa vada cum reactionezi. Orice e posibil. Daca tii la el si il iubesti. Du-te la el si intreaba-l cu mult curaj,, Ce ti-am facut de te porti asa cu mine,,? Si daca iti raspunde cu lasa-ma sau ceva de genul asta inseamna ca n-are inima. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ar trebuie sa-l parasesti deoarece niciun baiat nu are dreptul sa se poarte urat cu tine. Baieti vei mai gasi de acum inainte care sa te aprecieze si sa te respecte. Tu trebuie sa mergi inainte si sa iuebesti pe cel care te iubeste.

| addani21 a răspuns:

In primul rand totul depinde de tine. presupun k ai in jur de 14-15 ani asa ca stai linsitita k vei mai avea relati mai mult sau mai putin serioase. in primul rand trebuie sa iti impui punctul de vedere, adica sa vb cu el si sa ii spui ce te deranjeaza la el, intr-o relatie conteaza fff mult comunicarea daca ati ajuns sa nu mai comunicati nu mai are rost sa pierzi vremea cu accea persoana. asa ca te sfatuiesc sa stai de vb cu el, in cazul in care nu va mai intelegeti fi directa cu el si lasa-l vei gasi multe persoane care doresc sa fie cu tine. sper ca am fost putin de ajutor si bft in dragoste :X:X:X