| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, in aceasta zi am decis sa imi recitesc intrebarile pe care le-am pus pe parcursul celor 11 ani si 7 luni de TPU. Cu lacrimi de mandrie si fara modestie pot spune ca am evoluat armonios pe acest site si imi doresc sa continui sa ma dezvolt pana la sfarsitul vietii. Acum 5 ani am impartasit cu voi o intrebare despre o prezentare culturala la care am participat c-un tovaras. Pe vremea aia am primit doar 3 raspunsuri. Vreau sa postez din nou intrebarea pentru ca vreau sa aflu parerea voastra, poate intre timp s-au mai schimbat perceptiile.

Hey lume, zilele trecut am fost cu un tovaras la o conferinta cu titlul care mi-a atras atentia "monogamia-inchisoarea secolului 21" unde au venit profesori renumiti si medici de prestigiu in domeniul neurologiei, endocrinologiei si psihiatrie precum si un mare renumit antropolog. A fost prezentata o lucrare pe baza unui articol de antropologie al unui antropolog din America care afirma cu tarie ca omul nu este perceput sa se adapteze monogamiei. Profesorii si medicii au dezbatut in mod impecabil acest subiect afirmand cu tarie si cu rezultate exacte ale studiilor ca omul NU face fata, psihicul nu face fata la monogamiei si ca monotonia si stagnarea intr-o relatie de lunga durata, special in perioada tineretii este asemanatoare procesului de atrofiere a creierului astfel se naste frustrarea, ura fata de partener, neputinta sau curajul de a nu incepe o noua relatie din cauza varstei sau mai grav a tiparului impus de societatea noastra asupra casatoriei. Starea psihica si starea de sanatate a omului nu este in plina armonie daca nevoiele fiziologice nu sunt satisfacute in mod relevant, sexul este tratat ca un moft dar marile genii ale lumii o considera sacra precum setea si foamea. Abstinenta este o masca pe care omul, nu ar trebui sa o poarte, omul trebuie sa fie liber la diversitate voi ce parere aveti? Este o teorie interesanta de dezbatut, sa fie oare asta motivul pentru care au loc atatea divorturi, minciuni, copii nevinovati traumatizati, violenta domestica?

Răspuns Câştigător
| FreddieM a răspuns:

Salutare Verginică. Faina întrebare dar vin un răspuns scurt.
Omul chiar este liber la DIVERSITATE. Chiar și unele cupluri îmbrățișează ideea asta. Burlacia e o pura alegere, la fel și conectarea sentimentala între doi iubiți. Cu tot tacâmul care urmează după căsătorie. Dar cum expui tu problema, omul alege celibatul ca să evite anumite complicații pe care viata de cuplu ți le poate oferi. Și cam asa e de fapt. Vrea ca doar el sa fie premiat, fără să-și asume vreo responsabilitate.
Cheers

1 răspuns:
| mgtow a răspuns:

E normal sa traiasca singur omul cand vede ca nu are sanse la stabilitate alaturi de cineva, incet incet chinezii evolueaza si uite acum au reusit sa faca papusi de silicon 1, 70 - 1, 85m inaltime la doar 20kg silicon organic. Daca romanii aveau salarii bune vedeai cum cresteau comenziile la ele, cum nu au 2800 eur pentru una zic ca nu au nevoie de asa ceva si papusa e pentru maniatici, eh maniaticii aia sant oameni de prestigiu, cu sume puternic financiare in banca si patroni - vedete cunoscute in lumea intreaga. Nici aia nu mai cred in relatii