| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, sunteti de acord ca monogamia este inchisoarea secolului 21?

Răspuns Câştigător
| LoveSleep a răspuns:

Da, toată lumea știe că omul e făcut să străbată cât mai multe cearceafuri. La cabană în special.

12 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Până și Raiul poate reprezenta Iad pentru cei care nu se conformează la nivel spiritual.

| darrio2007 a răspuns:

Pentru cei ca tine, da. Pentru niste oameni normali, nu.

| Adry05 a răspuns:

Dacă vi se pare că e închisoare nu v-ați găsit persoana potrivită.

| RAY a răspuns:

Consider monogamia cea mai mare minciuna a omului,omul mereu a fost poligam, monogamia inseamna sa stai cu primul, prima o viata cati din noi au facut asta? nu sunt de acord nici cu curvia, inselatul, pur consider ca avem asteptari ireale

| Drimmero a răspuns:

Cine te poate lua in serios pe tine? TPU strange tot mai multi pacalici, nu ma refer la intrebarea asta, te-am mai vazut pe aici intreband numai mizerii

| Frank51 a răspuns:

Toate prostiile astea vin de la oamenii care habar n-au cum sa convietuiasca impreuna, sunt toxici, superficiali, negativi. Eu cred ca totul este foarte simplu, noi complicam viata.

| Holiday a răspuns:

"monogamie sf [At: POLIZU / Pl: ~ii / E: ger monogamie, fr monogamie] 1 Stare a animalelor la care împerecherea se produce între o singură femelă și un singur mascul. 2 (Îoc poligamie) Formă de căsătorie în care un bărbat are o singură soție, iar femeia un singur soț. 3 Stare a unei plante monogame"

De fapt monogamia doar te obliga sa nu te casatoresti civil cu mai multe persoane. Deci nu e mare lucru, mai ales ca uneori si un singur partener poate fi destul de enervant. In rest, ti-o poti trage, sau face orice altceva, cu cine vrei, cand vrei.

| aumih16 a răspuns:

Nu inteleg intrebarea asta! da ma rog! probabil!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu cineva care are avatar pe Dorian Popa nu cred că poate fi cineva de acord. Ori ești troll, ori prost. Sau ambele.

| brokxy a răspuns:

,,Monogamia este o formă de relație dyadică în care un individ are un singur partener în timpul vieții - alternativ, un singur partener la un moment dat,,
Ai vazut tu pe careva cu DOAR UN SINGUR partener sa fi avut in toata viata sa? laughing
Nimeni nu este obligat sa stea intr-o relatie cu o persoana toata viata, si nu suntem obligati sa fim casatoriti cu o persoana pentru tot restul vietii. De ce ar fi asta o inchisoare? LOL

| Dana1999 a răspuns:

Nu,nu sunt de acord. Poligami au fost oamenii de cand lumea dar tot monogamia a fost susținută.

| clarpentrutoti a răspuns:

Vad ca nu e prima intrebare de acest gen pe care o pui.
Fiecare alege sa faca ce vrea. Daca tu o sa gasesti pe cineva care vrea sa traiasca cu tine si cu altcineva, foarte bine.
Eu una sunt de parere ca e foarte greu sa intretii o relatie poligama pentru ca (si stiu sigur de la persoane care traiesc asa) apare gelozia. Fiecare vrea atentie si daca nu le acorzi atentie in aceeasi masura sau atat cat vor ceilalti parteneri, apar discutii și lucrurile o sa se strice.
Monogamia nu este inchisoare pentru ca nu te obliga nimeni sa traiesti in monogamie daca nu iti doresti. Esti liber sa faci ce vrei. Trebuie sa iti gasesti parteneri care isi doresc acelasi lucru. Si trebuie sa spui de la inceputul relatiei cum o sa fie.
**Poligamia nu e sa traiesti separat cu 2 parteneri, ci cu ambii in acelasi timp și loc. Ei trebuie sa stie unul de celalalt.