| lucia_3708 a întrebat:

Hey salutare.am si eu o probema.imi place de un baiat. dar ceea ce e rau ca acesta este cel mai bun prieten al fostului meu boyfriend, si nu cred ca va fi foarte incintat auzind ca am de gand sa ma intilnesc cu prietenul lu...nu vreau sa le strik prietenia... dar vreau si eu sa simt dragoste din parea unei persoane care imi place. ce ati spune sa fac.sadsad?

6 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Draga mea @lucia, de ce trebuie, sa alegi tu un baiat/prieten si nu-l lasi pe acesta sa faca primul pas. Scuza-ma, dar parerea mea este, ca un baiat care se lasa "agatat" de o fata, este un mototol, si inca ceva, de ce neaparat doresti, sa te iubeasca un baiat din acelasi cerc de prieteni? Uita-te in jurul tau, cati baieti sunt, care sunt gata oricand, sa-ti fie prieteni.
Apoi, vrei neaparat, sa ajungi subiectul lor de discutie, sa se intrebe unul pe altul ce si cum a procedat cu tine?
Sfatul meu este, sa te mai gandesti, crede-ma, prietenul acceptat, trebuie sa te si merite. S-auzim numai de bine!

| angelmiki a răspuns:

Vb cu amindoi separat si spune-le ce simti esplicale si asa nu se vor supara

| AWonderfulDay a răspuns:

Da nu inteleg. dc sa se certe? :S?
Tu il alegi po el, po prietenul lui, sh ce e cu asta? raised eyebrows?
Asta e viata frate...winking
Conteaza ca il placi da acum vine intrebarea el te place?
Fostuu te mai place? asta poate considera o problema...
Dar uite acum oamenii nu se mai gandesc decat sa le fie lor bine. tu vrei sa nu mai fii cu baiatul ala ca se cearta cu celalalt? nu e adev da` fostuu a trecut peste asta sh v.ati despartit iar thu ai nevoie de cineva langa tine e o ocazie buna sa fii cu baiatul ala
explica-i fostului ca e viata ta sh ca candva a facut sh el parte din ea dar s.a terminat tot...
Nu are ce sa facawinkingbig grin
Incearcati norocul cu tipul ala.winking

| motu81 a răspuns:

Tu ai dreptul sa alegi de cine iti place si pe cine iubesti asa ca restul ramane la atitudinea baiatului e treaba lui sa se descurce cu fostul preten daca vrea si el ceva serios cu tine.

| Loreeeeee a răspuns:

Desi in acest caz, cele mai bune sfaturi vin din partea barbatilor eu iti sugerez sa lupti pentru cauza ta! Fa ceea ce-ti doresti, nu te uita in urma! Urmeaza-ti inima si vei fii fericita!

| loverock_9344 a răspuns:

Pai.poate ar tb sa-l lasi balta sar isca o maaate cearta daca ai fi cu el.mai bine uitate dupa altu nu e singuru baiat din lumea.da stiu usor de zis greu de facut. poate ar tb sa incerci ca in filmelaughingpe o foaie sa-i scrii defectele si dc nu v-ati potrivi si pe alta lucrurile bune despre el si dc v-ati potrivi.noroc!happy:*