anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey.sunt cu un baiat de 2 luni.este ok ca mi-a facut cunostinta cu parintii lui?mi-a zis ca pana acum nu a mai adus nici o fata sa ai faca cunostinta cu parintii lui.imi zice ca sunt fata de care sa atasat cel mai mult si ca ma iubeste.Nush ce sa cred.voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| CiprianTPU a răspuns:

De obicei un baiat cand te prezinta parintilor lui inseamna ca tine la tine cu adevarat si te iubeste. Noi de obicei asa procedam, nu aducem pe oricine in casa, doar persoanele care simtim ca sunt cu adevarat speciale. happy. E un gest frumos din partea lui. Bafta multa si nu uita, iubeste-l si te va iubi si el pe tine!

3 răspunsuri:
| Pistolea_Roxana_1992 a răspuns:

Eu cred ca baiatul este sincer si chiar te iubeste. Sa stii ca e mare lucru sa iti faca cunostinta cu parintii luihappy Ai incredere in relatia voastra!

| justme94 a răspuns:

Rare sunt momentele cand baietii iubesc, bineinteles, unii ''iubesc'' pentru altceva. Daca tineti unul la celalalt considerati-va norocosi, iubirea rar se poate gasi.

| CrazyAngel17 a răspuns:

Sincer.iti spun e foarte bine ca te-a dus la parintii lui sa faceti cunostinta inseamna ca te iubeste chiar foarte foarte foarte mult... sper sa fiti impreuna in contnuare ...bafta!