| LoL1234567890 a întrebat:

acum cateva zile am mers cu iubitul meu si am jucat carti pe dezbracate. adica dezbracati de tot. problema e ca am facut asta afara si dupa ce m.a dezbracat de tot ma provocat sa ma frec de o bara problema e ca m.am excitat si mi.a venit orgasmul iar lui i s-a sculat am inceput sa eu ling iar el mi.a bagat un bat acolo ca nu aveam prezevative si sa nu cumva sa raman insarcinata am observat ca mi.a ramas ceva negru la puta e posibil sa fie o bucata de lemn se poate infecta. funda

11 răspunsuri:
| DNSK a răspuns:

U vb serios?!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa innegrit de la frecare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.Vei naste cenusa.

| BlaaBlaa a răspuns:

Wtf?! Cum poti sa faci asa cevaa?! Fata ai numai 15 ani. Mai controleaza-te si ai mai pus o intrebare '' cu ce obiect sa ma masturbez ''. Scuze ca iti zic, dar ai ceva probleme. Eu zic sa te duci la un psiholog.

| selysol a răspuns:

Tu esti nebuna? :o doamne de provocari si tu le-ai facut... sau ai pus intrebarea la mistostraight face

| LoL1234567890 explică (pentru selysol):

In sfarsit si.a dat cineva seama ca multi pun intrebari la misto. sun admina pe pagina me gusta.ro official page pe facebook. o sa gasiti ulte mii de tampenii akol.

| mel24 a răspuns:

Pot sa te intreb cati ani ai? cum ai putut accepta asa ceva?

| Amiiii69 a răspuns:

Du-te imediat la doctor. Probabil nu e ceva de care sa-ti faci griji dar totusi batul ala de care zici cine stie cine a mai calcat pe el sau poate s-a pisat vreun caine. Ai grija! 1 Si nu mai fa asta pe viitor.

| Amiiii69 a răspuns:

Du-te imediat la doctor. Probabil nu e ceva de care sa-ti faci griji dar totusi batul ala de care zici cine stie cine a mai calcat pe el sau poate s-a pisat vreun caine. Ai grija! Si nu mai fa asta pe viitor.

| Shìzuko a răspuns:

...

| bogdandat a răspuns:

Bravo tie ai facut foarte bine dar dea cum incolo jucati carti pe supt de p.a si de lins p...a.