| Akcent a întrebat:

Am foarte dezamagit an dragoste. Problema mea e ca eu nu pot merge singur decat tinut de mana nu sunt an carut happy
Fata care am iubit-o eu sa maritat si n-am putut sa fac nimic casa o opresc. Datorita acestei probleme pe care o am. acum caut pe cineva care sami anteleaga sitoatia si sami fie alaturi Precizez ca din punct de vedete sexoal nu am nici o problema. De fapt pe mine ma intereseaza mai mult sa ma anteleg bine din punct de vedere sufletesc cu acea persoana. Precizez ca doar am vrut sami spun problema si nu sa fac subiect de matrimoniale. Am nevoie de cineva care sa ma ajute din punct de vedere sentimental pentru ca am fost foarte ranit an dragoste.

Răspuns Câştigător
| theboywithanewbrightwonderfulfuture a răspuns:

Odata ce ea te-a lasat insemmna ca nu era pregatita pentru tine adica probabil nu te iubea(oricum uito). Oamenii ca si tine sunt printre cei mai puternici si de aceea trebuie sa arati lumii ca un handicap nu o sa te opreasca de la tot ceea ce o sa iti propui tu sa faci in viata asta, in cazul acesta... dragostea.
Rabdare, o sa apara crede-mawinking
Succes si numai binehappy

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asteapta momentul potrivit sa iti gasesti gagica si va fi bine.

| Felys a răspuns:

Realizezi ca tu esti o corvoada pentru oricine s-ar incurca cu tine,dupa ce ca viata e grea,locuri de munca putine si prost platite,cum poti avea pretentia sa se incurce vreo fata cu tine doar pentru ca esti tu bun in pat,sa fim seriosi,sunt barbati sanatosi si buni de munca dar saraci care nu s-ar marita nimeni cu ei doar pentru ca nu au casa, masina, si servici bun dar cu un barbat care trebuie dus de mana ca un copil, uita de asta, concetreaza-te asupra altor activitati daca nu vrei sa devii depresiv, succes

| Akcent explică (pentru Felys):

Fely cand am spus ca din punct de vedere sexual stau bine ma refer la bodul medical multi care au boala mea au bobleme de aia am mentionat nu casa impresionez pe cineva nu asta ma intereseaza intelegi?

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Măcar să cauți pe cineva care să îți înțeleagă scrisu... sper doamne să nu vorbești cum ai scris mai sus