Scurgeri Alb-Galbui, la un moment dat chiar branzita aceasta scurgere este o infectie cu Candida. Ea apare daca faci un tratament cu antibiotice in exces. Presupun ca ti s-au dat ovule sau pastile Genyel ceva de genul. Ar fi bine sa te speli cu o solute Tantum Rosa, sau daca nu cu Bicarbonat de la farmacie, iei un plic il dizolvi in 2.5 litrii de apa calda. Apoi folosind un irigator te speli in fiecare seara timp de 3-4 zile. Pentru iritatii la exterior daca ai, adica usturime, mancarime, roseata poti folosi Clotrimazol crema sa-ti dai la intratrarea in vagin. Iarasi eu recomand si este foarte bun Canesten Gyn 3 foarte bun in numai 3 zile trece. Prietena mea a folosit Canesten si a dat rezultate exceptionale.
uite o informatie generala
CE ESTE CANESTEN GYN 3 ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ
Canesten Gyn 3 conţine clotrimazol. Acesta este un medicament care aparţine grupului de medicamente numit derivaţi de imidazol, care sunt utilizaţi pentru tratamentul infecţiilor fungice. Clotrimazolul inhibă creşterea şi multiplicarea celulelor fungice cum sunt ciupercile, anumite specii de fungi şi anumite bacterii.
Canesten Gyn 3 se utilizează pentru tratamentul infecţiilor vaginale.
Secreţiile vaginale sunt cele mai frecvente manifestări ale infecţiilor determinate de fungii care pot exista în vagin fără ca măcar să observaţi. Cu toate acestea, în anumite circumstanţe, fungii se pot dezvolta determinând o infecţie a vaginului, iar simptomele pot fi răspândite în jurul ariei infectate (la nivelul vulvei).
Cele mai frecvente simptome ale infecţiilor vaginale sunt:
- mâncărimi ale vulvei şi vaginului;
- înroşirea şi umflarea ţesuturilor vaginului şi vulvei;
- senzaţie de arsură la nivelul vaginului;
- secreţie vaginală de culoare albă, fără miros.
Vezi ce ti-am postat, am postat eu mai devreme la o fata de aceea s-ar putea sa nu intelegi anumite paragrafe, ca de exemplu ca ma zis ca i-a dat nu stiu ce pastile
Merci mult. Oricum vroiam doar o parere ca de mers la ginecolog sigur ma duc ca asa imi spune el mai bine ce sa iau si ce sa iau sau ce probleme am.Pentru 50 de lei macar atata sa faca , si nu sti cam cat costa? Acuma am cautat si pe net si am gasit iarasi ceva medicament tot pentru asa ceva numit Metronizadol, de aia vreau sa ma duc la medic sa imi recomande el sa nu iau de capul meu, ca nu e ca si cum ai lua un algocalmin pentru o durere de cap.Chiar nu ma asteptam sa imi raspunda un baiat. Apreciez:p.Merci!
Canesten Gyn 3 Costa 25 de lei. dar daca vrei sa scapi ieftin faci cu Bicarbonat intre 3-7 zile in functie de gravitate e cel mai ieftin 3 lei plicu de bicarbonat de la farmacie faci 1 luna de zile Dar tu trebuie itnre 3-7 zile de obicei dupa 3 zile numai curge. Dar Canesten Gyn e cel mai bun. acum vezi si u
, mai poti lua tantum rosa da e scump e vreo 40 de lei... sau genyel parca numai stiu exact da intrebi la farmacie ca-ti spune. Prietena mea a folosit canesten gyn si a scapat si cand ii mai apare, ca asta candida reapare de la antibiotice sau de la gelurile de dus se spala 1-2 zile cu bicarbon si scapa.
Atunci o sa incerc deocamdata cu bicarbonat, si un plic in 2.5 l de apa? timp de 3-4 zile nu? parca asa ziceai.A deci geluri de dus...hmm, interesant, nu o sa mai folosesc eventual numai de alea intime, nu am folosit de alea intime nu stiu daca sunt bune, poate oricum sunt mai bune decat astealalte.