| PixCuGel a întrebat:

Hey tpu.....de unde pot cumpara prezervative? am doar 16 ani si imi este foarte rusine sa ma duc la farmacie si sa cer... iar ajutorul altei prietene nu pot sa al cer deoarece sunt daceeasi varsta cu mine. Oare daca ma duc la farmacie exista posibilitatea sa nu imi dea deoarece am 16 ani?straight face

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu esti suficient de matur sa cumperi prezervative, cu certitudine nu esti suficient de matur sa faci sex. De altfel ai si o varsta foarte mica si nu cred ca e inca cazul. mai stai linistit o vreme. Daca te arde neaparat, trimite-ti partenera (ea trebuie sa aiba peste 17 ani si jumatate ca sa faca sex fara riscuri, deci e mult mai mare si mai matura). daca nu este, las-o balta fara ezitare.

| Mao a răspuns:

Numai de la farmacie? Găsești la toate marketurile mai mari, gen Lidl sau Kaufland. happy

| Bogdan1o a răspuns:

Ai un supermarket in oras?
daca da, mergi acolo si in mod normal la casele de marcat sunt prezervative...iti iei de acolo
sau daca nu sunt la case, sigur gasesti undeva pe vreun raion....bafta

| Sicmao a răspuns:

Nici vorbă să nu-ţi dea, îţi dă chiar dacă eşti sub 1, 50 m, zice că e pentru altcineva.Ca să treci mai uşor de momentul stânjenitor, ia un aer grav, serios şi evită-i privirea farmacistei. Sper să fie de ajutor, pa!

| mat31new a răspuns:

Mai asteapta 2 ani.

| denisadenisa23 a răspuns (pentru mat31new):

De ce toata lumea trebuie sa mai astepte 2 ani?rolling on the floorea trebuie sa mai astepte 2 ani sa ia un prezervativ si cealalta sa iasa la o intalnire?

| mat31new a răspuns (pentru denisadenisa23):

Asta sa nu faca sex pana nu implineste 18 ani, cealalta sa astepte cu intalnirile pana face 14...

| CadeamiarMaseaua a răspuns:

Vezi ca mai sunt oameni pe marginea strazii care vand la negru... S-ar putea sa fie folosite dar sa nu te descurajezi laughing.

Alte răspunsuri
| MihaiSergiu345 a răspuns:

Mare scofala am 16 si de la 14 ani am cumparat, trage aer in piept du-te agresiv, si zii sa ti dea un pachet

Alte răspunsuri
| Neculae_Madalin_1994 a răspuns:

Vino la mine ca am eu o cutie, ti-o dau la 16 lei