Te place! A mai intrebat cineva si am raspuns cam asa :
Te place, dar e posibil sa-i fie rusine...sau sa nu vrea sa mai stie si altcineva ca sa nu fie tinta glumelor dintre colegii vostri.
Spune-i ce simti si vei vedea reactia el.Nu mai astepta, ca sa nu-si piarda rabdarea.
Am mai scris altor 2 persoane acelasi raspuns pentru ca aparent este o boala a fetelor contagioasa -.-' Adica ea te place dar este foarte influentata de prietenii ei si probabil nu vrea ca ei sa stie ca ii place de tine.Eu zic daca vrei sa te placa si cu prieteni cu tot imprieteneste-te cu prietenii ei mai intai si astfel nu se va mai teme de parerea lor. Noroc.
Deci iti zic eu cum sa faci! In primul rand cand sunteti singuri are tupeu sa se uite la tine in continuare. logic ca, cand ii cu prietenii nu se mai uita la tine ca apoi poate unul dintre ei observa si o sa zicaaa gen"eeee ce te uiti asa la el..si o sa faca misto da nu din rautate"...Te simpatizeaza asta-i clar. Vorbeste cu un prieten/prietena care o cunoaste cel mai bine si care si tu la fel.i si sa-i zica ca o placi.Trebuie sa afli neaparat daca te place sa faci ceva si daca nu...treci peste