anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPUhee hee

Lamuriti-ma si pe mine cu ceva...

Ieri am iesit afara cu mai multi, si au trecut niste baieti care o stiau pe o fata, s-au uitat la fundul ei, si unul dintre ei a zis "ba pe asta a slobozit-o careva la fund"

deci, am ramas uimita, nestiind despre ce e vorbalaughing

imi puteti spunce la ce s-au referit?puppy dog eyes

fara bazasad

mersi:*

dau funda!batting eyelashes

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este o expresie pe care o folosesc doar taranii,needucatii, oamenii fara viitor si baietii ''de cartier'', care incerc sa se dea mari cu limbajul lor de porci si necorespunzator.Acea expresie inseamna ca acea fata a facut sex anal(sex in fund) cu un baiat,si ei au spus asta ori ca sa o faca sa se simta prost,sa o faca de ras,pentru ca au auzit barfa asta(nu neaparat ca ar fi adevarata).Ori pentru ca au vazut ca are un fund frumos,atragator,si credeau ca o fata nu poate avea un fund asa ''mare si bombat''adica daca nu facea sex anal(se zice ca daca faci sex anal ti se mareste fundul,desi nu cred ca este adevarat). Concret este ca au zis-o ''la misto'' sa zic asa,adica ca nu aveau de cine sa faca baza, si trebuiau sa isi foloseasca limbajul de strada, fara sa fie neaparat siguri pe ceea ce zic.

4 răspunsuri:
| annkaa a răspuns:

CEAuhappy
adica o fi facut vreunu sex anal cu ea.i`a bagat`o in fund mai pe romanesterolling on the floor))))

| nBlade a răspuns:

Vorbesc civilizat" a avut raporturi sexuale anale". Raporturile sexuale sunt de 3 feluri: orale, anale si normale. Acei 'dobitoci" probabil au zis asa pentru ca prietena ta avea un fund mai "bombat".

| Anamaria150 a răspuns:

Avea cumva pantaloni cu turul lasat? daca da, de la asta e. Daca nu, s-ar fi putut sa aiba fundul lasat de la atata **** si poate acel baiat o cunostea si de aceea a spus. Sau poate era murdara. Depinde. Vezi care dintre situatii se potriveste. Funda?

| username_3216 a răspuns:

"ba pe asta a ejaculat-o careva la/in anus"
ejaculare=eliminarea lichidului seminal/spermei/ejaculatului
anus=orificiul extern al rectului