Buna. Ideal ar fi sa pui propria ta poveste de dragoste, eu asa as face, a mea e prea trista, asa ca las pe altii sa incerce...
Am eu una dar e lunga si nu am chef sa scriu daca vrei sa o aflii imi trimiti un mesaj cu id`ul tau
Povestea mea de dragoste? Hmm... Nu cred ca e prea potrivita. Vreau ceva cat mai trist, cat mai dramatic...
Am eu o idee.In primul rand, imagineaza-ti ca un baiat place o fata.Acel baiat era un baiat gras, obez, iar fata era o fata frumoasa foc si chiar foarte inteligenta si desteapta.Baiatul acela(ii pui tu un nume) statea chiar vizavi de casa fetei.O privea in fieacre seara, la fereastra ma rog
.
Baiatul era din pacate foarte timid.Cum am mai spus,era si foarte gras. Avea rezultate bune la scoala,dar nici o fata nu il placea,din potriva se purtau urat cu el. Urat,adica nu il bagau in seama.Dar intr-o zi,baiatul si-a pus in minte,sa dea jos toata grasimea de pe el,fiind si el un baiat normal. Dupa multe eforturi,baiatul devine un om normal, cu muschi, biceps, triceps, patratele pe abdomen....Atunci fata l-a vazut si incet incet, a inceput ca si fetei sa-i placa de el.Si asa mai departe
.Au trait fericiti pana la adanci batraneti, ma rog
Nu stiu daca ti-a placut dar asta mi-a venit pe loc in minte si am zis sa incerc
Bafta! Si daca vrei sa faci si un filmulet, incearca sa folosesti windows movie maker
Ceao!