Deci, este foarte probabil ca tu sa te fi speriat, si subconstientul tau proceseaza ce gandesti.Este doar un vis, Gandeste-te ca nu se va intampla asta, si relaxeaza-te.Nu e un motiv de ingrijorare. Daca nu reusesti sa scapi de aceasta problema, ai putea sa ceri ajutorul unui psiholog.Dar asta depinde numai de tine. Sper sa reusesti sa treci peste asta.Succes!
Te joci prea mult la jocuri video sau probabil vezi multe filme. Visele sunt reflexii ale subconstientului. Subconstientul tau este un servitor credincios care iti este subordonat si nu discuta cu tine in contradictoriu. El accepta, in mod neconditionat tot ceea ce mentalul tau constient gandeste si crede cu convingere sau imagineaza. Astfel se face ca toate trairile tale: bucurii, tristeti, entuziasm, fascinatii, se stocheaza acolo ca apoi toate sa devina piese importante cu ajutorul carora fiinta ta creaza lumi noi in timpul somnului. Daca in mintea ta exista ideea ca vrei sau ti-ar placea sa salvezi lumea iar in viata de zi cu zi nu o poti face ei bine, in stare latenta cand constientul este la repaus subconstientul iti ofera sansa.
Deci, este simplu, in vis te poti naste de 5 ori si murii de 10 ori dar nu este decat un vis, o poveste. Realitatea intodeauna este alta. Nu ai de ce te teme. Somn dulce si ai grija! Nu chiar toata lumea merita a fi salvata. ![]()
Paii...nu stiu, poate imaginatia ta a luat-o razna (nu stiu sa ma exprim altfel
)
Incearca sa te gandesti la altceva inainte sa te culci.
Sau:
Daca sti ca e un vis, inceatca sa-l controlezi.
Succes
*Sper ca am fost de ajutor