Nu ii asculta pe ceilalti.sunt inchisi la minte, fii asa cum vrei, nu iti fie frica sa arati cine esti. pai in primul rand cred ca fetei ii era frica sa nu fie judecata, asa cum te judek cei de mai sus pe tine, [ar trebui sa fie prietenii nostri, dar nu], in al doilea rend vb deschis cu ea si afla ce isi doreste, poate i-a mai treqt teama de reactia celorlalti si va fi de acord sa existe ceva intre voi! cine stie? intreab-o, vb cu ea, afla.
bafta!
nu ii lua in seama.si SARBATORI FERICITE!
Da grea de cap mai esti, fatuco '!
Fata nu e lesbiana ca si tine.
A vrut sa iti fie prietena si a renuntat la asa o dereglata psihic (tu) cind a inteles ce intentii ai.
Numai bine si un ocean de sanatate *!
Stai asa ca n-am inteles bine deci tie iti placea d o fata?![]()
![]()
oameni buni eu am inteles ca loomea asta a luat-o razna de tot da nici chiar asa! eu zic sa iti vezi de scoala si laji prostiile deoparte si te sfatuiesc:cand iti mai place de cineva sper sa fie un baiat...ca ke am citit eu mai sus e cea mai mare aberatie pe care am vazut-o vreodata! auzi mah la ea.are 14 ani si ii place de o pr dea ei... putina seriozitate totuji!
Poate in mintea ei erati impreuna.Sau poate ii era frica sa nu fie criticata, din cauza orientarii sexuala.De ce nu ai intrebat-o?
Pai du-te si intreab'o incearca sa vb cu ea. fai rost de nr de tel si alea
poate i'a trecut.
Intai, ignora'i pe cei care nu inteleg. Sunt closed-minded, what can you do.
Acum, spune'ne mai multe despre fata. Un lucru de folos ar fi si orientarea ei sexuala, nu crezi?
Hey lesby friends, lesby friends. Ti-as da o funie, dar... de ce sa stric orzul pe gaste cand topoarele's mai ieftine?
Eu iti propun sa te bagi intr-o relatie cu un baiat, si sa vezi ce reactii vei avea cind va veti mingaia, poate te mai schimbi inca(eu nu inteleg cum poate un vibrator sa inlocuiasca penisul, sau cum te poate atrage un corp exact ca al tau(unul de femeie in cazul tau)? )
Ok... si eu la 10 ani cam asa m-am gandit la chestia asta.Recunosc! Dar a fost o chestie trecatoare.Adica Alexandra! Crede-ma ca tot ce ai tu impresia ca iti place acum iti place din cauza ca esti foarte imfluentata de mass-media. E o influenta atat de negativa! Si partea proasta e ca tot mai multi cadem in ea. Parintii nostri nici macar nu stiau de asa ceva. In nici un caz sa se gandeasca la asa ceva de la 12-13 ani.
Ok.Deci esti lesbiana.sau cel putin asa crezi... poate are legatura si cu faptul ca nu ai o relatie cu un baiat.Incearca asta si poate te vei simti mai bine in preajma lui decat in preajma ei!