| Kent2142 a întrebat:

I-am zis unei fete care o plac, o sunosc de vreo 3-4 luni, ca o iubesc in soapta si ea a zis: "Uau, m-ai luat pe nepregatite", si dupa am stat in tacere 1-2 sec sa vad daca imi raspunde si nu mi-a raspuns, am zis "Ok. ne mai vedem...", ce inseamna. nu ma place sau ce?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca nu zice nimic e de rau ignoranta inseamna nepasare.

| madyddd a răspuns:

Nu stiu, poate ca a incercat sa evite situatia. Sau SIGUR asa a fost!
Variantele sunt doua: ori intr-adevar te place si ea dar i-a fost putin rusine sa recunoasca (stii, fetele sunt mai ciudate si greu de inteles). Dai timp, las-o sa se gandeasca; sau ultima varianta... posibil sa nu te placa si neestiind ce sa-ti raspunda, a schimbat subiectul.

| Kalla a răspuns:

Inseamna ca nu te place dar nu vrea sa-ti spuna nu pentru ca tine prea mult la prietenia voastra.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

C e alt raspuns vroia-i din partea unei fete... ma rog, eu te-as fi sarutat. Bine ''eu'' iti dai seama. Ce pot sa spun nu vrea o relatie, nu o intereseaza cuvintele, nu prea pare sa ii pese asa de tare. Mai vezi si tu ce spune. Nu stia ce sa spuna, poate ca nu i-ai mai aratat inainte ca o placi iar ea a luat-o in ras.

| elyfel a răspuns:

Depinde cum a sunat Uaulul Acela incearca sa deduci din tonalitatea lui, daca a fost ridicat poate ar fi interesata daca nu nu.Incearca sa vorbesti cu ea.Probabil a fost luat-o prin surprindere si de accea a zis ce a zis nu a putut sa dea un raspuns prompt e un fel de zice lasa-ma sa ma mai gandesc. Vorbeste cu ea si vezi ce zice

| schmoll a răspuns:

Nu inseamna neaparat ca nu te place,este o emotie puternica iubirea,daca atunci cand veti mai vorbi va avea un comportament ciudat vei afla,observa si limbajului trupului,observa mima, gestica, eu as crede ca te place, eu i-am zis unei fete ca o plac, o ras si o zis da binelaughing

| BeautifulAngelOana a răspuns:

Eu cand fac asa, inseamna ca incerc sa vad ce face el ca sa imi demonstreze ca ma iubeste...nu renunta la ea.Lupta! Fa orice ca sa o impresionezi! Bafta!

| NoNameexd a răspuns:

Tu esti de apreciat ca ai recunoscut ce simti,daca ea nu simte la fel,nu o judeca,probabil nu se astepta la asta. Dupa ce i-ai zis acum,las-o in tihna ceva timp, sa se gandeasca, nu o zapacii cu telefoane, mesaje, pentru ca asta o va indeparta si mai mult.Ai rabdare, ca daca grabesti lucrurile, strici tot.Bafta!

| ThePerfictionIsADream a răspuns:

A fost un mod politicos de a spune ca nu te place! :*

| Cristyan21 a răspuns:

Eu cred ca a luat-o in ras si de asta a fost ironica la raspuns "Uau, m-ai luat pe nepregatite".

| EmoGirl11 a răspuns:

Saaau, poate ca te place, dar a fost prea socata sa auda asta