| Soldieroffortune a întrebat:

Ideea e ca eu si prietena mea suntem impreuna de vreo 2 luni.Relatia merge de vis, cand nu suntem iubiti suntem prieteni, avem aceleasi hobbiuri, preferinte, glume, etc. Vorba ei, ii vin ca o manusa, desi ar trebui sa fie inverslaughingTipa mi-a marturisit ca ma iubeste si ca nu ar deranja-o sa-mi ofere "totul". Problema este ca as dori sa-i fie ei bine, sa nu aiba dupa regrete.Ma simt atras sexual de ea si pana acum nu am stat prea cuminti, dar consider ca e un pas destul de mare acesta. Ce ma sfatuiti sa fac? Nu este prima fata pe care am refuzat-o din acelasi principiu, dar cu ea chiar am multe lucruri in comun si simt ca ar putea sa reziste relatia.

Răspuns Câştigător
| RXN a răspuns:

Daca aveti indoieli, inseamna ca nu e momentul.Conteaza faptul ca aveti incredere unul in celalalt, ca va iubiti si va respectati, dar daca sunt indoieli, nu e bine.Mai bine lasati subiectul asta deoparte o perioada, vedeti cum merg lucrurile si daca nimic nu se schimba, inseamna ca e ok.Cu timpul o sa scapati si de indoieli si o sa fiti siguri cand e momentul. E important totusi ca ea sa aiba macar 16-17 ani, altfel pot aparea multe complicatii de ordin medical, si sa nu uitati de igiena si protectie.happy
Oricum, totul e mai simplu decat pare, o sa va dati singuri seama cand e momentul bun.happy

5 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Varstele voastre sunt cat se poate de in regula, fizic nu ar fi probleme daca va protejati, dar daca tu ai indoielile si emotiile astea si-ti mai faci si n probleme, sincer, nu stiu in ce masura vei fi in stare de ceva, daca intelegi de vreau sa spun.laughing
Daca tu nu te simti tocmai OK sa faci asta, mai lasa lucrurile cum sunt o perioada, va rezumati la petting, iar sexul putin mai tarziu.happy

| anDa a răspuns:

Discutati, si nu va grabiti. Toti ajungem in cele din urma la acest pas.

| doinitza12 a răspuns:

Daca va iubiti sexul poate sa fie noua stadie pe care o so treceti...asta poate sa intareasca si mai mult relatia

| nebunDUPAtine a răspuns:

Huh? esti gay? te iubeste o iubesti? treceti la treaba rolling on the floor) dar atentie fara copii laughing)

| Soldieroffortune explică:

Chestia ciudata e ca ea, fata fiind, este destul de hotarata, zice ca nu ar avea retineri si nici regrete si stiu asta, insa eu, ca baiat, imi fac probleme. Dracu', prietenii mi-au zis sa merg inainte, etc, ca cert e hotarata, insa tipa inca e copil si m-as simti ciudat.
Mentiune, ea are 16 ani, eu 17, ambii abia impliniti.