Daca aveti indoieli, inseamna ca nu e momentul.Conteaza faptul ca aveti incredere unul in celalalt, ca va iubiti si va respectati, dar daca sunt indoieli, nu e bine.Mai bine lasati subiectul asta deoparte o perioada, vedeti cum merg lucrurile si daca nimic nu se schimba, inseamna ca e ok.Cu timpul o sa scapati si de indoieli si o sa fiti siguri cand e momentul. E important totusi ca ea sa aiba macar 16-17 ani, altfel pot aparea multe complicatii de ordin medical, si sa nu uitati de igiena si protectie.![]()
Oricum, totul e mai simplu decat pare, o sa va dati singuri seama cand e momentul bun.
Varstele voastre sunt cat se poate de in regula, fizic nu ar fi probleme daca va protejati, dar daca tu ai indoielile si emotiile astea si-ti mai faci si n probleme, sincer, nu stiu in ce masura vei fi in stare de ceva, daca intelegi de vreau sa spun.![]()
Daca tu nu te simti tocmai OK sa faci asta, mai lasa lucrurile cum sunt o perioada, va rezumati la petting, iar sexul putin mai tarziu.![]()
Daca va iubiti sexul poate sa fie noua stadie pe care o so treceti...asta poate sa intareasca si mai mult relatia
Huh? esti gay? te iubeste o iubesti? treceti la treaba
) dar atentie fara copii
)
Chestia ciudata e ca ea, fata fiind, este destul de hotarata, zice ca nu ar avea retineri si nici regrete si stiu asta, insa eu, ca baiat, imi fac probleme. Dracu', prietenii mi-au zis sa merg inainte, etc, ca cert e hotarata, insa tipa inca e copil si m-as simti ciudat.
Mentiune, ea are 16 ani, eu 17, ambii abia impliniti.
anonim_4396 întreabă: