Nu cred ca ai cum sa-l faci sa inteleaga. daca el a ales`o pe fata aia.mai bine il lasi pana face aia vreo prostie ceva sau ii va gresii cu ceva, atunci isi va da seama.deocamdata are ochii inchisi
pup:*
Nu incerca sa ii zici nimic ca nu o sa te creada...lasa-l sa te caute el pe tine cand o sa isi dea seama ca nu e buna pentru el pentru ca in zadar ii spui.Sa stii ca majoritatea barbatilor prefera fetele care se lasa vanate si nu le plac fetele care isi arata interesul exagerat pentru ei.Succes!
Pai trebuie s ate vezi cu el! si sa vorbiti fata. n vazta! stica pe bvremurile voastre bune cand mergeaiti de mana pe strada. alea alea!
:X si sa te uiti la ell si tot va veni sin inima nu trebuie sa. l uiti ai dreptate pentru ca nu poti daca inca simti ceva pentru el :X
iar daca el nu va vrea sa se impace cu tine! sa stii ca nu o sa fie vina ta! ci a lui! iar daca il iubesti.io zic sa astepti timpul le rezolva pe toate! :X pentru ca nu o stea o vesnicie cu fata aia si poate ca o sa.si dea seama ca tu esti cea care. i vrea binele! daca nu inseamna ca e timpul sa treci mai departe!
Draga mea. imi dau seama ce e in sufletul tau acum... dar sti cum se zice : "nu alerga dupa caruta care nu te asteapta ". daca nu vrea asta este. si nu mai plange in fata lui, nu-i arata ca iti pasa. Fa-l sa-i para rau pentru ca te-a lasat pentru alta. Sti, tot timpul e asa. o sa-si dea seama ce a avut langa el mai tarziu cand va vedea ca nu va merge relatie actuala. dar atunci va fi prea tarziu. Daca n-a stiut ca te pretuiasca ce sa faci...treaba lui. Lasa-l, incearca sa faci relatia pe care o ai sa mearga. nu-l fa pe baiatul ala sa sufere.si daca chiar crezi ca nu o sa-l poti uita cu ajutorul baiatului cu care esti acum. atunci lasa-l sa plece. pentru ca el o sa ajunga sa tina la tine si tu fiind indragostita de fostul no sa faci decat sa-i provoci suferinta, lacrimi si tu sti cum e. el n-are nici o vina. gandeste-te si la cel de langa tine. daca crezi ca no sa ajungi sa-l iubesti nu-l fa sa sufere.si tu incearca sa-l uiti pe "fostul". daca nu poti sa-l uiti prin noua ta relatie incearca singura. ai sa reusesti si eu am reusit. daca asta iti doresti sunt sigura ca asa va fi. te-am pupat si ai grija de tine.
Pai nu stiu incearca sa ii dovedesti lui ca fata aia nu il merita, spune-i daca poti ce ai vorbit cu ea, si daca ea a vorbit de rau de el si ai putea vorbi iarasi cu ea, inregistreaz-o cu un tel si dupa aia ii areti lui, si atunci isi va da seama ca nu il merita ci tu esti cea care il meriti:* sper ca ti-am fost de ajutor funda?