| LaviniuA a întrebat:

Imi explica si mie cineva de ce unii barbati care cauta minore pentru imperechere? (pedofili)
Practic una de 18-20 arata cam la fel ca una de 16, deci de ce ar cauta una minora?
Ce avantaje ar fi, pe langa posibilii ani de facultate?

25 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru o fata de 16 ani e la maxim ca imperechiere, sanse mici de avort, e foarte fertila si atractiva fizic, vei observa ca ne plac fetele de bebelusi, in timpul evolutiei fetele de 16 ani faceau sex, fecioara maria era in primul an de pubertate, asa a evoluat omul, nu era timp, daca traiam 30 de ani doar nu asteptam 30 de ani ca disparea specia asta, gandeste-te ca un cimpanzeu are de trei forta unui sportiv uman, vorbim de un pui cimpanzeu =ca un copil de 14 ani

| Alexia999997777777777777 a răspuns (pentru RAY):

Și dacă în trecut era normal aia e, în prezent bine ai venit în 2023, unde îți poți lua o reclamație frumoasa la politie.
Pedofilia nu are apărare și punct, nu este dezvoltata complet, nu are gândirea matura, ala își vede interesul, o poate lasa și gravida( ca duce proasta tot) la 16 ani cu copil, deja nu e ok.
Este foarte ușor să caute una de vârsta lui, din păcate nimeni nu se uita la el și a ajuns la alea minore.

| RAY a răspuns (pentru Alexia999997777777777777):

Repet indiferent de vârstă un om care nu atrage sexul opus nu va păcăli pe nimeni, atracția fizică nu este prin vrajeli, cat despre 16 ani majoritatea îți incep viața sexuală cu băieți cam cu 2, 3 ani mai mari că ele, repet nu vârstă contează și aspectul fizic poți avea 16 și să fii urâtă sau 30 și să fii frumoasa, cei care sunt libidinoși mă scarbesc și pe mine, eu personal nu conversez cu sexul opus e pierdere de timp, daca nu atragi sexul opus nu ai ce conversa cu el indiferent ce vârstă are

Exista situații în care da, ai ce conversa cu sexul opus, pentru ca exista prietenie.
Nu toată lumea este programata sa facă doar sex, poți sa schimbi și conversații, sa ai subiecte.
Cat despre cele de 16, nu au educația de acasă, părinții nu le țin în frâu, le fel și despre baieti ( strictețe în ambele cazuri trebuie sa fie), mai ales când nu au educație sexuala
Nu exista persoana urata, ci care nu este pe gustul tău, dar a altuia poate fi.
Oricum nu îmi poți spune ca fix la asta va gândiți voi, vai ce frumoasa e tipa cu care mi o trag, nu fix la momentul ala.

Pierdere de timp, in timp ce noi va privim că partenere sexuale voi ne vedeți că fraieri de care profitați și șmecheri cu care va culcați, nu e treabă că ce gândim e treabă că nu ai erecție daca nu te atrage fizic cum nici voi nu va exictati, totul este involuntar, de asta spun frumusețea nu tine cont de vârsta până la menstruație dar sunt și femei trecute de 35 frumoase, nu înseamnă că una de 16 e frumoasa, e scârbos și penibil că fiind bărbat să te combini cu una de 16, am văzut și eu astfel de libidinoși știu cazuri, e plin pe Facebook de asemenea gunoaie

Am cunoscut fete de 16 care vreau un bărbat de 30 sa fie matur, sa arate bine, daca arăți bine ai experiență sexuală, gândește-te că dorința sexuală e de 20 de ori mai puternica la bărbați de asta as castra chimic bărbați care nu emit atracție fizică, sa se focuseze pe cariera nu sa facă pe obsedați sexuali, sunt pastile care anulează dorința, niște xanax și îți trece cheful.

Pai cazul în sine era vorba de pedofilie, chiar și fete de 12 ani cu alții de 24, ma scârbește grav.
Acum nu știu care de care profita, nu as avea " partener doar sexual" dacă nu este " partener și de viata ", adică mult spus iubit, evident ca trebuie sa existe atracție, dar sa nu uitam ca nu exista scuze pentru cei ce au erecție în pantaloni când vad una de 16 ani sau chiar mai mica de vârsta.
Și de văzutul ca fraier, aici și noi putem sa spunem ca suntem luate de fraiere de către voi, dar asta este un caz destul de ciudat, pentru ca exista și excepții de la regula

Nu, la 16 ești un copil fără minte, de cele mai multe ori când un tata este absent, începi să îl vezi în alți tipi, sa cauți asta în relații viitoare.
Doar ca, acum dacă una de 16 ani și are o scuza ca este naiva, pune botul la un *** de 30 care se da ea, atunci este o problema.
Și trebuie sa intervina politia.
Ca da este legal acum sa îți începi viata sexuala de la 16 ani dar cu o persoana de 2-3 ani( sau 4 parca era maximul) de ani, deci tipul de 30 trece cu mult și poate avea treaba cu polița frumos.
Bai este normal să ai anumite dorințe sexul este o nevoie fiziologica normala, precum: somnul, mâncatul, etc, dar asta nu înseamnă că toată lumea trebuie sa se comporte ca în sălbatice, sa ademenească, prosteasca adolsecente pentru nevoile lor, când pot cauta femei de vârsta lor, dar evident alea nu se uita la ei.

Sper că nu există cazuri de copile de 12 ani, poate la țigani la români nu am văzut sa fie

Daca dau ăștia la vama va fi tragedie,îți dai seama cate copile vor dispărea,crimă organizata, drogați, trebuie anunțată poliția, e treabă lor, e prea multa indiferenta și nepăsare, în alte țării sunt legi bune

| RAY a răspuns:

LaviniAna conteaza aspectul fizic indiferent de varsta, sunt femei frumoase, atragatoare si la 16, 25, 30, 35 nu varsta conteaza si cum arati

| dullcat a răspuns:

Avantajul e doar pentru ei, iar asta consta cel mai probabil in mai mult sau mai putin gaslightining.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Pentru ca alea apropiate se vârsta lor nu se uita la ei, au ceva mai multa minte.
Este mai simplu sa cauți o minora, o păcălești mai repede, este și fără experienta, o poți manipula cum vrei( ca na, asta este în mintea lor), dar sper sa pățească fix ce merita acele jeguri.

Nu le poti pacali daca nu esti frumos

Fetele care au varsta intre 16-25 pun foarte mult accent pe aspectul fizic, dupa 30 ele pun accent pe personalitate dupa multe dezamagiri, desi ca urat poate ai sanse la cele de 25 sau cele trecute de menstruatie

Fetele care sunt minore nu au ce cuta cu niște labari triști " adulti" într-o relație, sa fie clar.
Da ore de educație sexuala, nema, prostul vine o prostește ușor ( ca lipsa tatălui te face sa cauți protecție, iubirea in altul) și te lasă.
Aia nu au o scuza și gata, de la 18+ sa facă ce doresc, sub 18 sunt doar niște copii fără minte, nu sunt pregătite nici fizic și nici psihic pentru marele moment glorios.

Repet sexul cu un minor se pedepsește in Romania,lipsa unui tata nu te face sa faci sex cu un urat, dar bărbați încearcă cu oricine, dorința sexuală e mai mare eu as castra pe cine nu se poate abține, și așa deja exista bărbați care fac asta, castrare chimică și numai simți dorința sexuală

Nu am zis că lipsa unui tata te face sa faci sex cu un pedofil, putea sa fie cel mai frumos, asta era o scuza?
Pedofilia nu este o scuza.
Ma refeream stric ca un handicapat de genul manipulează el cum vrea și grăbesc niște lucruri care nu sunt de grăbit, ca începerea vieții sexuale.

Conform legii daca tea manipulat se pedepsește conform legii, dar peste 90/ din fete o fac cu băieți de vârsta lor, nu e chiar lumea plina de pedofili, plus că multe fete vor și cu cineva să înceapă să facă sex, repet manipularea nu te face atractiv

Aici era vorba de exemplu de cazuri de pedofile, nu de cineva de vârsta apropiata.
Și este o problema

Indiferent cum arată e pedofil, daca fata accepta și e totul ok nu vad de fie pedofilie eu mă refer la constrângere, amenitate, abuz, așa de bună voie nu vad care e problema dar sa se protejeze mereu

Nu știu, nu o sa mai răspund de azi la absolut nimic, aparent mi am luat deja judecata ca dau răspunsuri proaste, zi frumoasa Ray!

Nu dai răspunsuri proaste, stai și tu o oră pe zi aici

Devine prea toxic totul, am avut doar scopul de a ajuta.

Ideea e sa nu stai mult pe net

Întrebări similare