| Teo_4002 a întrebat:

Imi place de un tip. Si e mai mic u vreo 2-3 cm decat mine. este o problema? Adica cred ca si el ma place. Pastrez majoritatea convorbirilor dragute cu el. Si il plac. nu pentru cum arata ci pentru ce e, de aratat arata bine dar imi place cum gandeste, vorbeste si se poarta cu mine.

Răspuns Câştigător
| ApaMineralaPlata a răspuns:

Nu asculta de gura lumii, daca tie iti place de el si al iubesti, ce mai conteaza parerea altora? Daca tu te simti bine alaturi de el, atunci nu mai conteaza aia "2-3 cm" cum zici tu big grin! Sigur prietenele tale ti-au zis ca "nu va potriviti", sti de ce? Pentru ca au ciuda pe tine ca ai un baiat atat de bun langa tine!
Iti sfatuiesc sa te apropii mai bine de el, si dupa aceea va fi totul simplu. Aaaaaa si inca ceva sa nu porti tocuri cand esti cu elhee hee, bafta!

6 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Din moment ce intrebi, iti pasa mai mult ce gandeste lumea decat ce simti tu. Asa ca renunta din timp sau implica-te cu toata inima si niciodata sa nu tii cont de ce spune lumea. Pentru ca se va gasi mereu careva sa observe ca esti un pic mai inalta - si aparent iti cam pasa.

| BlueHusky a răspuns:

Daca tu nu vezi nici o problema in asta totul e perfect.(am avut si eu o prietena nu 1 cm mai inalta decat mine si oricum purta tocuri deci nu prea mai avea importanta cm-ul in cauza happy )

| Andra_3863 a răspuns:

Sigur nu e tipul cu care am patit`o si eu? am fost si eu in situatia asta,i-am zis,l-a deranjat si l`am pierdut. de tot. nu mai vorbesc acum deloc cu el si imi pare foarte rau,pentru ca am pierdut un posibil iubit sau prieten foarte bun care stia sa imi vorbeasca si sa ma faca sa ma simt speciala. asta e, invatare de minte pentru data viitoare. dar ma intreb daca pentru el a insemnat ceva cand i-am zis "hey, n`am vrut sa te supere...am spus`o ca fapt divers..." happy
era super-dragut, si facea furori printre fetele de la el din liceu. acum e clasa 12`a, eu a 10`a si chiar daca atunci cand ne intalnim intamplator prin oras si imi zice "buna" iar eu raspund si trec mai departe pe strada el se uita in urma mea [fapt verificat...] nu a putut trece peste asta. pentru ca a zis ca ala a fost doar un motiv, ca nu am avut curajul sa ii zic in fata ca nu vreau sa fiu cu el. ceva de genu` ca si cand l`asi fi mintit, iar el detesta minciuna.prefera sa ii zic in fata si sa il doara, indiferent despre ce ar fi fost vorba. deci mai bine gandeste`te de 2 ori, ca sa nu iti para rau cum imi pare mie acum...

| Atâtdedulce a răspuns:

Şi deci inima şi creierul zic DA, dar centimetrii te împedică? N-ar trebui. Normal că nu-i nici un fel de problemă, aşa cum dragostea nu ţine de vârstă, nu are nici înălţimea treabă. Baftăhappy!

| Colla a răspuns:

Greutatea cred eu ca, conteaza mai mult, dar daca va iubiti nu conteaza nimic.

| Arekandera a răspuns:

Iubirea tine cont de inaltime? si sotul meu e cu cativa cm mai scund ca mine si nu cred ca asta e o problema...si nici nu e neaparat sa renunti la tocuri...