| Lovelyrockgirl a întrebat:

In cateva zile implinesc 25 de ani si nu am avut niciodata un iubit.
Aveti vreo idee de ce nu mai sunt baietii seriosi?
Adevarul este ca sunt si eu mai timida.
Imi puteti oferi si mie un sfat?
Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| moldo19 a răspuns:

Încearcă să accepți și simple întâlniri, plimbări, cinema discutați iar daca te simți ok continua sa ieșiți poate rezonezi cu cineva foarte bine in cazul asta, se poate lega ceva. Bafta!

21 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin seriozitate. Nu au o viziune realistica a lucrurilor, nu privesc in perspectiva, ca vor direct sex, se comporta in mod copilaros, cu glume exagerate? Sa stii ca baietii se maturizeaza in genere mai greu decat fetele si fac anumite exagerari tocmai pentru a iesi in evidenta. Asta nu inseamna ca nu exista si exceptii, doar ca se lovesc de acelasi probleme ca si tine: graba celorlalti, persoane deja cuplate etc.

Incearca sa nu ii mai judeci dupa aparente ( cel putin cand e cazul) si sa nu mai incepi o intalnire cu idei preconcepute ( ca va fi sau nu intr-un fel anume tipul respectiv). Multi aici gresim, ne aruncam cu capul inainte si mizam totul pe ceva ce nu cunoastem, dar avem pretentii mari. Fii foarte deschisa sa-ti exprimi opinia, conditiile - cei care merita, vor stii sa ti le respecte, te va accepta asa cum esti.

Nu toti suntem la fel, asa cum si voi, fetele, nu sunteti la fel si nu exista un tipar dupa care sa bordezi pe cineva. Fete sau baieti, unora ni se declanseaza anumite sentimente doar daca persoana in cauza ne atrage cu gandirea, cu felul sau de a fi. Deci la inceput putem fi ciudat de distanti, nu face gafa sa crezi ca e totul compromis ( da, nici sperante nu trebuie sa-ti faci, dar vei simti diferenta, precis).

Continua sa cauti, dar avand o imagine clara a ce iti doresti. Poate ca nu vei gasi exact acel ceva, sau poate te va cauta o persoana care nu e 100% conform tiparului, asta nu inseamna ca trebuie din start exclus, pentru nu stii cum evolueaza lucrurile.

Tiparul nu uita ca e ceva format inca de mica ( complexul Electra ), iar fluturasii din stomac te pot induce in eroare pana cand constiinta preia controlul si observa anumite NEpotriviri - deci si cand vei gasi ceva, asteapta-te la mici esecuri.

Timiditatea se trateaza. Exerseaza prin a-i privi pe ceilalti la fel de vulnerabili, incearca sa treci peste greseli cu autoironie/ haz de necaz, incearca sa priveste lumea mai mult in ochi, chiar si doar o secunda, nu mai fugi de privirea lor ( se uita, te uiti si tu zambind).

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Tinder

| LonelyLoner92 a răspuns:

Eu am 29 de ani și sunt virgin.

La fel, nici eu nu am avut niciodată o relație serioasă cu o femeie până acum.

Și eu sunt și timid dar pe lângă acest lucru un alt dezavantaj al meu îl reprezintă faptul că arăt a copil la față și lucrul acesta m-a făcut să nu am succes niciodată la fete.

Am un serviciu stabil din septembrie 2020 încoace dar chiar și așa lucrul acesta nu m-a ajutat să am așa mult succes la fete.

Am însă și o gașcă de prieteni din august 2019 încoace cu care am ieșit în ultimii ani în week-end, iar ei m-au ajutat să înving singurătatea și să rezist în continuare stresului zilnic de la serviciu.

Eu îți urez mult succes, să ai încredere în tine și să nu îți pierzi speranța orice s-ar întâmpla.

| plutele a răspuns (pentru LonelyLoner92):

Te a lovit cam naspa fortnite u ala este?

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Sunt serioși in ceea ce vor, vaginul tău, crede ma ca e seriozitate maxima, ce sfat sa dau, si eu sunt dezamăgit de oameni, nu am încredere in nimeni, toți te dezamăgesc, in ziua de azi seriozitatea pe termen lung nu prea exista, la cum vad eu băieți pe rețele sociale, as rămâne virgina pe viata, nici eu nu aș putea promite monogamie sincer vorbind

| Violleta2022 a răspuns:

Cum ai putea sa ai orealtie, daca tu ii refuzi pe toti?
Ai spus asta intr-un alt topic.
invata sa fii mai flexibila si sa accepti invitatii, ca pana nu-l cunsoti pe baiat, nu ai de ce sa-l refuzi.
Nu mai pune intrebari de ce nu sunt baietii seriosi, odata ce tu-i refuzi pe toti, inainte sa-i cunosti!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Lumea este mare, si in acelasi timp mica.

Daca nu ai dat de cineva serios (si amuzant in acelasi timp) atunci mai asteapta. Sigur o sa apara. Doar nu ai vrea sa stai langa cineva care nu iti place.

Zile cu soare sa ai! ^_^

| lpavel a răspuns:

Stai calma sunt si baieti/barbati care au peste 30 de ani si nu au avut nici o iubita! Eu cred ca asa ti-a fost dat sa fie...
Oricum am un sfat pentru tine: cel mai puternic farmec al unei fete sta in zambetul si starea ei plina de viata, adica zambareata, vesela! iar daca poti sa te abtii de la timiditate si sa fi si vorbareata, ai putea sa cuceresti orice baiat/barbat! chiar daca tu nu te vezi atat de fumoasa, baietii vor avea o alta parere despre tine happy
Inca un truc: cand observi ca te priveste vreun baiat, zambeste usor, cu asta ii spui ca iti place de el, si ca esti disponibila asa isi face si el curaj sa mearga la tine sau poate nu dar tu cel putin ti-ai facut partea happy Daca esti mereu serioasa si posomorata poti tu sa fi frumoasa ca o zana din povesti si cea mai sexi fata ca nici un baiat nu te va baga in seama pentru ca asa arati ca nu esti disponibila si ca nu vrei nimic de la nimeni! Sa fi iubita! happy

| Lukasssz a răspuns:

Incearca pe sentimente.ro.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mulți ani! Nu sunt toți asa. Încearcă sa învingi timiditatea, sa iesi din zona de confort, și apoi o sa vezi ca mai sunt și oameni ok pe lumea asta, nu ii găsești la orice colt, dar ei exista; aceeași situație este si cu fetele, dar am fi superficiali sa va bagam pe toate în aceeași oala.Mai întâi lucrează la tine, dezvolta-te personal, cunoaștete mai bine, afla cine ești, și nu cere niciodată nimănui mau multă decât poți oferi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Răducu Filipescu Năstase a.k.a "Felipe" e mereu disponibil.
Try out.
P.S Și el tot virgin e.
Apropo, la mulți și bănoși ani!

| Cheo0S a răspuns:

Pt ca ori sunt luati ori se ascund ei pe undeva la fel si fetele serioase.
Nici eu nu am avut pana acum o relatie, ce sfat ti-as da este sa nu iti pierzi speranta si sa te inchizi si mai mult in tine. Nu conteaza daca nu ai avut relatie pana la varsta asta. Este timp pentru toate, pastila neagra nu e o optiune si o sa-ti faca o viata mizera daca inca porti mentalitatea asta de "nu exista persoane serioase".
Sunt dar rare, ce iti recomand este sa-ti faci prieteni fie ei baieti fie fete fara a lega o relatie aia daca vine o sa fie de la sine.

| Whitesnake99 a răspuns:

Raspunsul e simplu : trebuie sa recunosti cu voce tare care sunt motivele concrete pentru care s-a intamplat asta. Era o vorba "toata lumea o gandeste dar nimeni nu are curaj sa recunoasca". Odata ce incetezi sa te mai minti singura, o sa poti sa vezi mai clar si solutia.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru RTK):

Si nu ti se pare normal sa ai standarde?

| fishpstnebunu a răspuns:

Eu sunt fidel

| plutele a răspuns:

Slabeste graso

| itsaboutdrive a răspuns:

Baieti seriosi exista, doar ca trebuie sa stai sa cunosti o persoana ca sa iti dai seama de asa ceva. invata sa i alegi pe cei mai maturi?