| deswiss a întrebat:

Salut! De cateva zile imi curge un lichid galben-alb din penis si ma doare foarte tare cand urinez, aveti idee ce poate fi? Va rog sa fiti seriosi, stiu ca nu e categoria corecta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Dupa simptomele si descrierea facuta de tine, pare sa fie o infectie cu transmitere sexuala numita GONOREE (in termen populari se mai numeste si blenoragie sau sculament ).

https://pastilepotentasam.ro/blogg/gonoreea/

Mergi URGENT la Medicul UROLOG pentru tratamnet fiindca nu-i de gluma cu boala asta urata care netrata duce la complicatii de sanatate si fertilitate.

Foloseste pe viitor prevervativul la sex, ca te apara de BTS!

| Hammurabi a răspuns:

Dacă ți-ai băgat-o în ceva/cineva dubios fără protecție, e foarte posibil să fi luat gonoree (e o BTS).
Citește aici :
https://bioclinica.ro/......e-medicale

| Metisul a răspuns:

Nu știu, dar mergi urgent la urolog pana nu apar complicații și mai grave. Mergi la medicul de familie urgent sa îți facă trimitere sa nu plătești consultația.