anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intr-o relatie extraconjugala eu zic ca ar fi bine sa se constientizeze la maxim posibilitatile astfel incit sa nu intervina nici un divort pentru nici unul dintre parteneri.Asta implica nedisparitia respectului pentru cei ramasi acasa. Fara lectii de moralitate va rog. Se poate sau nu se poate?

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Se poate numai daca relatia extraconjugala nu implica sentimente, cel putin din partea unuia dintre protagonisti.

| tyana a răspuns:

Bineinteles ca nu se poate!"A insela" e incompatibil cu "a respecta". Persoana care inseala in nici-un caz nu respecta ce are acasa! Asa zisul respect e doar de fatada!

| anka a răspuns:

Te simti cumva vinovat?

| zenaly a răspuns:

Ar trebui stabilite niste reguli de la inceput, nu? Daca cei care inseala au sentimente pentru relatia lor si destula minte cat sa nu ii faca pe cei de acasa sa sufere mai mult decat o fac deja(poti spune orice dar se simte ceva si acasa din comportament) eu sper ca pot trai mult si bine asa fara sa divorteze. Mai rau este cand ai convingerea ca orice efort al tau este zadarnic si ca mai devreme sau mai tarziu se va afla si nu vrei sa divortezi. Dar nici nu poti pune punct. E greu sa fii angrenat intr-o relatie extraconjugala, sa vrei sa protejezi pe cei din jurul tau, sa traiesti si tu fara sa te judece nimeni. Cand se va afla ce vei face?
Raspunsul la intrebare: se poate. Dar oare cat timp?

| tuska a răspuns:

Eu cred ca respectul nu are nici o legatura cu a insela. Poti foarte bine sa respecti persoana de acasaa si sa inseli. Sincer nimeni nu inseala daca are totul acasa. Normal ca trebuiesc constientizate toate posibilitatile, pentru ca o relatie extra implica multe, si e o mare diferenta intre o aventura si relatia extra, o aventura se intampla, dar o relatie extra deja e un fel de viata dubla. Sincer cand ajungi sa joci acest rol, acasa cred ca nu mai e nimic!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce sa inteleg harcioage? ca esti expert de dat sfaturi? tinerilor de pe site? atunci dragii mei experti cu trairi intense care nu au nici o legatura cu moralitatea, facavi-se la fel cum faceti voi altora.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmm, cel putin mie mi se pare impropriu sa vorbesti de relatii extraconjugale si respect fata de cei de acasa.
Daca ai relatii conjugale nu cred ca poti vorbi de respect...

| jojo_9431 a răspuns:

Nu se poate!