"Tu o respingi și o iei în derâdere, șicanând-o de față cu alți colegi."
Asta e chiar fara sens, cum sa fac asa ceva? Nu m-as simti diferit cand as afla ca e regina Spaniei, legat de comportamentul meu.
As sta sa analizez de ce m-am port uneori intr-un mod care nu face sens cu restul personalitatii mele, sa analizez daca pierd controlul asupra mea si cum sa previn asta. As face asta imediat ce as redeveni eu, mult inainte sa aflu ca ea avea cu totul alt statut. Statutul ei e pe langa subiect, problema ar fi in ce masura comportamentul meu e sau nu sub controlul meu.
Da, si fat frumos-ul care a luat-o in deradere era de fapt grazdarul reginei!
"Tu o respingi și o iei în derâdere, șicanând-o de față cu alți colegi."
Sorry. N-am un caracter atât de mizerabil.
N-aș face așa ceva nici dacă ar fi o oarecare, nici dacă ar fi regina Spaniei.
Eh, imi vad de treaba cineva trebuie sa aduca banu in casa. Plus de adta, comportamentul asta cu deradere au cei slabi de cap si persoanele pana in 21 de ani
Eu de cand ma stiu nu am ridiculizat pe cineva in public sau orice alta conjuctura! I-as fi spus frumos ca nu este genul meu si cam atat, dar nu as rade de ea sau sa fac misto sa par eu vreun smardoi. Daca ar fi regina spaniei si ar fi frumoasa mi-ar fi indiferent, pe mine daca nu ma atrage fizic poate fi si regina universului, nu ma intereseaza statutul, ma intereseaza sa fiu atras fizic si sa aiba un caracter frumos! Tu ai o fixatie cu deghizarile din cate observ dar sa stii ca nu imi permit nici de un bochetar sa rad, cateodata si aia pot fi mai omenosi decat bogatanii sclifositi cu arfe si caracter jegos!
Mare parte din noi nu avem un astfel de caracter, să o luăm în derâdere.
Noi bărbații suntem cei nevoiți să facem primul pas în 90% din cazuri, chiar dacă arătăm bine, și nu ne-ar plăcea să ne trateze așa o femeie, și iarăși, nu vom trata o femeie așa, pentru că nici noi la rândul nostru nu vrem să ni se întâmple astfel.
Cred că e un lucru care l-ai face tu mai degrabă, dat fiind că ești fată, și nu înțelegi că unui băiat/bărbat nu-i e ușor să-și exprime sentimentele, și de asemenea, pentru că ți-a venit în cap să scrii așa ceva.
Ce intrebari...
Nu m-as simti nici cum. Ba chiar as crede ca e o bolnava daca face asta. Si as crede ca am facut bine ca am respins-o si mai ales ca am facut misto de ea.
Ps: unui tip nu-i prea pasa daca esti regina angliei sau esti broke. In general tratam toate femeile la fel indiferent de cati bani au si unde lucreaza.
Mi-as cere iertare in genunchi, ea fiind pana la urma, un sange regal, si ca nu am dorit sa atentez la prestigiul coroanei, apoi m-as motiva ca am recurs la asemenea acte respingatoare pentru a-i vedea partea rea, deoarece daca am fi fost impreuna, cu siguranta, ar fi existat si zile negre. iar eu sa nu stiu cand sa deplang ceva alaturi de ea si cand sa nu insist, lasand linistea sa ii fie raspuns la intrebari. (ce sa mai. gilotina urmeaza dupa ce termin dialogul ) )