Nu trebuie sa vezi nimic.
Tu iti incepi viata sexuala cand crezi ca esti pregatita psihic si fizic.Nu exista o varsta la care faci lucrul ista, unii isi incep viata sexuala de la 12-14 ani altii de la 16-19 iar alti de la 23-24.
Exista varste diferite, secretul este sa te simti pregatita.
numa` bine
Nu e nicio vârstă. Când te simţi pregătită doar şi ştii toate riscurile...Eu chiar nu înţeleg deloc de ce ar trebui ca un lucru aşa de intim să depindă de ceilalţi...
Totusi viata sexuala poti sa o incepi cand vrei tu. dar nu te baza pe asta ca nu e bine...pe la 18 19 ani poti face ce vrei.si totusi daca iubesti o persoana ar trebui sa fii dispus sa faci orice pentru ca daca tu nu esti de acord apoi o sa apara probleme pe tema asta si o sa se ajunga chiar si la despartire.
ai grija ce faci...
si cum tiam mai spui viata sexuala o incepi cand vrei tu.
funda; x?
Foarte in serios.Nu pot sa ti spun cu exactitate...
Si nu am de gand cu orisicine, trebuie sa fie o persoana speciala.Acum, nu ma gandesc sa raman pana la casatorie, virgina, dar nici acum nu as vrea sa mi para rau ca am facut o prea devreme.
Sa zicem ca nu a sosit momentul potrivit, dar as vrea undeva dupa 18 ani, sa nu ma simt ca nu mi as fi respectat mama si vorbele ei.
Numai bine.
Cand raspunsul la intrebarile astea este DA : te simti pregatita? este pusa la punct cu teoria chibritului legata de asta? ai gasit persoana potrivita? esti sigura ca nu o sa regreti daca a doua zi tipul pleaca cu alta?
ADY_5784 întreabă:
CeCumCand întreabă:
loredana23 întreabă: