Stingi lumina si te gandesti la o alta persoana care crezi ca te-ar atrage.
PS. Vroiam sa-ti zic de Angelina Jolie dar ai vrut seriozitate
Da eu arat ca fat frumos, cum poti spune la fel de urat ca mine, ma faci sa plang
Standardele tale limitate m-au facut sa zic asta. Nu exagera si tu acum, un fat frumos n-ar sta pe ganduri, ar refuza din start o urata. Iarta-mi seriozitatea.
Voua va plac doar banii atat, daca nu e vorba de banii nu ai ce discuta cu o fata
Sa zicem ca e urata, si nu are cautare. Cu timpul s-a dezvoltat la ea o foame dupa intimitate fizica, pretentiile fata de un preludiu elaborat i-au scazut. Nici n-are nevoie, daca stie ca urmeaza sex lubrefierea naturala a inceput. Ii treci mana peste sani un pic mai apasat peste tricou, sa ii vezi fata atunci, sa ii vezi dorinta pe fata. Asta e frumos, nu trasaturile armonioase. Salut.
Mai bine te calmezi. Cred ca ar trebui sa ii spui asta fetei care ti-a cerut bani, nu mie!
Ufff ceri cu seriozitate dar degeaba
) ceva acolo te atrage asa ca te descurci tu
Fetele astea frumoase sau frumusele cu ochiul lor de evaluator profesionist iti strica tot cheful. Pe cand o fata uratica a constatat ca vrea degeaba siguranta si o relatie stabila cu un cadru de conducere. De la un timp ar vrea sa fie sedusa si abandonata, cu optiunea de a fi sedusa din nou. O fi urata fata si corpul, sani si vulva urate eu deocamdata nu am vazut. Salut.