| VidSim a întrebat:

Iubesc un om insurat: acum 7 ani era al meu, acum e al alteia, acum 7 ani nu eram atat de matura, nu prea stiam ce vreau de la viata dar pe parcursul astor 7 ani s-au intamplat multe lucruri in viata mea. N-o s-o mai lungesc pentru ca ar fi mult de povestit: intrebarea vine! Cum dracu sa ma ia suferinta si dorul de el acum dupa 7 ani? Mi-e atat de greu,sufar atat de mult dupa el,mi-am facut cont fals doar ca sa ma mai uit la pozele lui si cand il mai vad postandu-se cu ea parca ceva se rupe din inima mea, orice ocupatie imi fac gandul ma duce tot la el. Ma doare ft tare pentru ca stiu ca e al alteia, nu stiu ce sa cred, o fi iubire, o fi depresie nu stiu doar simt un singur lucru, a devenit dorul meu, as vrea sa ies din starea asta dar parca nu am nici o putere.

15 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Cand l-ai putut avea, nu l-ai vrut, iar acum ti-ai adus aminte de el. Cand o persoana nu e impacata cu prezentul, de multe ori incearca sa se refugieze in trecut. Nu de el ti-e dor, ci de perioada cand reprezentai ceva sau crezi tu ca reprezentai ceva ce acum acum nu mai reprezinti. Probabil ai lovit celebrul "zid".

| darrio2007 a răspuns (pentru wildthing):

Tipic feminin.

| numededatedracu a răspuns (pentru darrio2007):

Așa e da, vb de parcă tu ai fi un prinț pe cal alb

| darrio2007 a răspuns (pentru numededatedracu):

Am fost la vremea mea. Ai vreo dilemă, tinere nou-născut?

Comentezi mult, prost și fără rost

Ti se pare. Avand in vedere ce nume ai aici.

Ce treabă are numele?

No comment!

Ești penibil

Tot eu?
Esti imatur, copile!

1 la mana sunt copil normal ca nu sunt matur, și ce sa vezi am mai multă minte ca tine.
2 la mana decât sa fiu adult și imatur ca tine mai bine imatur dat cu minte.
iti dai seama ești "bărbat", vai ce ai facut tu pentru tara asta vezi doamne. bărbații sunt capul familiei dar mulți sunteți mai slabi ca femeile, de faptul ca dubteti jalnici nu mai zic.
"tipic feminin" ce e tipic feminin in ce a zis fata? ce ca are sentimente pentru un bărbat după 7 ani? poate pana atunci nu a realizat calumea sentimentele pe care le avea pentru el. tipic feminin ca ce? ca fata a zis ca îl iubește după toate alea, ayaye acum a realizat nu ai de unde să știi ce simte/simțit nu mai veni să comentezi "tipic feminin" fără motiv și vezi ti de viața ta. nu mai sta pe TPU dacă nu respecți ce zice numele. nu mai veni să comentezi doar pentru a fii băgat în seamă și nu te mai băga în seamă NU E TIPIC FEMININ E TIPIC OMENESC!

Multumesc pentru telenovela asta. Inca o dovada de imaturitate din partea ta.
Dar in loc sa te contrazici cu mine, puteai da un raspuns celei care are probleme in dragoste.
Sau nu stii cum o poti ajuta printr-un sfat?

| darrio2007 a răspuns:

In tinerete toate visati printul pe cal alb. Dar nu stiti ce preferă printul. Dupa o varsta regretati. Ca printul nu a venit.

| VoidEternal a răspuns:

Iubesti amintirea idealizata a timpului petrecut impreuna cu el. Daca esti matura asa cum spui, o sa stii sa treci peste.

| MercyAngel a răspuns:

Dar ce, s-au terminat burlacii de iubești un bărbat însurat?