| Miihaa a întrebat:

Iubitul meu are un testicul mai mic unul mai lung. Adica mi se pare ca cel din staga s-a strans mai mult. Ce e ineregula? Ce se poate face?

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Toti barbatii au un testicul mai mare si unul mai mic, asa e normal.

| darrio2007 a răspuns:

La majoritatea barbatilor exista asta.Si nu datorita vreunei boli.

| corbulalbrosu a răspuns:

Este vorba de asa numitele "testicule asimetrice". Testiculele multor barbati prezinta diferente de marime fiind mai mult sau mai putin asimetrice. Deseori unul este mai mare decat celalalt sau unul atarna mai jos decat celalalt. Cat de sus sau cat de jos atarna, este influentat/depinde de variatiile de temperatura. Daca este frig, testiculele se strang si se apropie prin intermediul unor muschi mai aproape de corpul tau, pentru a se incalzi, iar daca este cald procesul este invers, au tendinta de a se indeparta, sa atarne. TotuI se intampla pentru a-ti pastra sperma in conditii optime. FaptuI ca unul dintre testicule se afla de obicei mai jos decat celalalt, le impiedica sa se loveasca intre ele, cand barbatul se misca/alearga. In privinta testiculelor iubitului tau, totul este cat se poate de normal big grin

| Emilian65 a răspuns:

Problema de care vorbesti nu trebuie sa te sperie. Nu este nimic grav. Totusi consultati si un medic urolog. El este in masura sa va sfatuiasca corect in problema pe care ne-ai spus-o noua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Macar am aflat ca antonimul lui "lung" este "mic". Mic cat un creier de curca, gen.

| Roxin a răspuns:

Buna!

Posibil sa fie varicocel. Prezinta durere, tumefactie, roseata?
Daca da, de urgenta la medic.
Daca doar s-a lovit, o punga cu gheata din cand in cand.

Seara buna!

| Miihaa explică (pentru Roxin):

Nu il doare, dar pana acum le avea normal si m-am speriat cand am vazut ca sunt asimetrice

| aCek1ng a răspuns:

Este normal. La fel cum fetele au un san mai mare ca altul asa si noi.

| PuieMonta2002 a răspuns:

Ce-ti mai place sa faci **** laughing)))

| Paleontologul a răspuns:

Taie-le