Pînă la urmă, ce mai importantă persoană pentru tine, ești tu. Deci faci ce e bine pentru tine nu pentru altul.
Pai avand in vedere ca e la distanta are si de ce sa fie gelos.
Daca te banuie nu are de cat sa mearga la tine. Daca nu vrea nici asa ramana gelos si singur.
Fata draga, grea boala este gelozia. M-a ferit Dumnezeu de asa ceva, dar am avut - pentru timp scurt - o asemenea prietena. Mi-a facut observatii ca ma uit la fundul altor fete cand mergeam pe strada. Dar cum se zice, ulciorul nu merge de multe ori la apa. Cand mi-a facut a treia oara observatie, eram intr-un local, am platit si am plecat... singur, spunandu-i ca eu nu sunt catelul ei si i-am mai zis adio.
Eu iti spun: gelozia nu trece, ci se amplifica si n-o sa ai niciodata zile bune cu el. De ce sa te simti tu vinovata, in locul lui, ca-l parasesti?! Ii spui in fata ca nu-i suporti gelozia si ca nu vrei sa traiesti asa. O sa-ti spuna ca o sa se transforme si s-ar putea sa n-o arate o perioada. Dar si aici este valabila zicala: Lupul isi schimba parul, dar naravul ba.
Ce ai patit tu in trecut de ai experiente naspa cu despartirile?
Dacã mai e si la distantã si simte gelozie, e clar mai sunt care poti sa o faci cu altcineva in fata lor si nici atunci nu se va desparti de tine, deci e compromis totul mai rãu il ranesti daca nu o faci tu acum. Fi sigura ca nu o sa o facã el, prea curând pentru cã nu e atât de destept.
Anume aceste faze gen frica de a rani si mila de persoana data, da sunt de acord ca nu este o procedura placuta, insa sa fii alaturi de o persoana care deja nu te mai atrage si sa fii alaturi de ea numai din faptul ca nu vrei sa spui adevarul direct in fata nu te va face mai fericita, ai luat si I-ai zis ca s-a terminat si atat, la urma urmei este o experienta, o sa aveti amandoi de invatat cate ceva din aceste despartiri, important va fi sa ii spui motivul din care vrei sa recurgi la acest proces, ca sa stie si baiatul ce ar trebui sa schimb in atitudinea sa pe viitor, iti urez mult success.
Relațiile la distanță nu țin. Mai ales cand nu sunt bine sudate! Am incercat o singură dată si m-am ars. De atunci nu mai imi trebuie. Intervin multe cacaturi cum este aceasta gelozie, lipsa persoanei etc.
Binele tău conteaza! Daca nu te mai simti confortabil in relatie pleaca! Daca el era în locul tău cu siguranta nu s-ar fi gândit la binele tau!
BoboKitty întreabă:
anonim_4396 întreabă: